«Πιο... business ο ΠΑΟΚ»

09:36 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε τα χειρότερα και έτσι θα συνεχίσει να συμμετέχει κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Άλκη Γλυκοφρύδη να υποστηρίζει πως η αποφυγή των κυρώσεων οφείλεται στο γεγονός ότι απέδειξαν στην UEFA πως ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει νοοτροπία, είναι πλέον πιο

business όπως είπε.

Σε δηλώσεις του στην "Sportday" αναφερόμενος στο αν πρέπει ο ΠΑΟΚ να αποδυναμωθεί και άλλο, ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε: "Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Από την μια μπορούμε να περιορίσουμε τα έξοδα, από την άλλη μια καλά οργανωμένη εταιρεία που έχει υποδομές μπορεί να φέρει και έσοδα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι εδώ και λίγους μήνες η ΠΑΕ άλλαξε νοοτροπία. Σας το βεβαιώνω αυτό. Είναι πλέον πιο... business. Αυτό το δείξαμε και στην επιτροπή που κατάλαβε ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε, πριν απειληθεί από πιθανές κυρώσεις. Αυτή ήταν η επιτυχία μας. Επαναλαμβάνω ότι στον ΠΑΟΚ υπήρχε σχέδιο και πριν από τις πιέσεις της UEFA. Η διοίκηση είχε ήδη αποφασίσει να πορευθεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Απλώς τώρα η UEFA μας πιέζει να πάμε πιο γρήγορα".

Για το νέο πλάνο στο οποίο πρέπει πλέον να βαδίσει ο ΠΑΟΚ, ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε: "Έχουμε μηνιαίο πλάνο με βάση τα έσοδα μας και την ρευστότητα που θα υπάρχει. Έτσι θα καλύψουμε και τα τρέχοντα και τα ληξιπρόθεσμα. Τους το παρουσιάσαμε και το αποδέχθηκαν. Επειδή ξέραμε τον τρόπο σκέψης τους, τους προτείναμε μάλιστα να πηγαίνουμε και να μας ελέγχουν ανά μήνα. Βαδίζουμε πάνω σε σταθερές, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε συνεργασία και επαφές με την Financial Control Panel. Αυτή είναι η επιτροπή αδειοδοτήσεων από την οποία εμείς ζητήσαμε να επικοινωνούμε για θέματα που μπορεί να προκύψουν μέχρι τον Ιούνιο. Το αποδέχθηκαν. Κάποιους μήνες θα έχουμε προβλήματα και θα περάσουμε δύσκολα, αλλά αισιοδοξώ ότι στο τέλος θα ανταπεξέλθουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα