Νταλγκλίς: Φανταστική η προσπάθεια των παικτών

10:51 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ, η Λίβερπουλ επικράτησε στο Μάντσεστερ της Σίτι με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ παίρνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο "Άνφιλντ" με τον Κένι Νταλγκλίς να κάνει ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του και να ζητά επαγγελματισμό στην ρεβάνς.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Ήταν δυο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν περισσότερο απειλητικοί, ενώ στο δεύτερο προσπαθήσαμε περισσότερο να υπερασπιστούμε το προβάδισμα

μας. Καταφέραμε να μην δεχτούμε γκολ, κάτι που πολύ λίγες ομάδες έχουν πετύχει σε αυτό το γήπεδο. Η προσπάθεια των παικτών μου ήταν φανταστική. Μπορεί να μην ήταν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά δεν έλειψε το πάθος και η αφοσίωση. Από την στιγμή που προηγηθήκαμε, ήμασταν αποφασισμένοι να μην χάσουμε το προβάδισμα. Η Σίτι είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και για αυτό είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα μετά την νίκη μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πανηγυρίζουμε. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με επαγγελματισμό την ρεβάνς".

Keywords
Τυχαία Θέματα