Πέρασε και ο Μάρεϊ

23:28 25/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 26χρονος Βρετανός (Νο.6 του ταμπλό) ξεπέρασε το εμπόδιο του απογοητευτικού Γάλλου (Νο.11) με 6-4, 6-1 σε 73 λεπτά και παραμένει σε τροχιά υπεράσπισης του τίτλου του στο Μαϊάμι. Τώρα, βέβαια, βρίσκει μπροστά του τον Νόβακ Τζόκοβιτς, οπότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα... Απέναντι στον Τσονγκά, πάντως, έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα παρά το γεγονός ότι είχε πάλι κάποια προβλήματα με την πλάτη του και δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει ο... παλιός καλός Μάρεϊ.

Ο νικητής του Γουίμπλεντον έκανε ένα μπρέικ στο πρώτο σετ,

προηγήθηκε με 2-1 και αυτό ήταν αρκετό για να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Στο δεύτερο σετ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και με τρία μπρέικ έφτασε άνετα στην όγδοη σερί επικράτηση σε βάρος του 28χρονου αντιπάλου του, που είχε πολλά προβλήματα στο σερβίς του (σε αντίθεση με τον Μάρεϊ) και γενικά παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Νωρίτερα ο Κέι Νισικόρι (Νο.20) πήρε παλικαρίσια νίκη επί του Νταβίντ Φερέρ (Νο.4) με 7-6(7), 2-6, 7-6(9) και έκλεισε απρόσμενα θέση στην οκτάδα της διοργάνωσης! Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς, που κράτησε τρεις ώρες, έγινε ανάμεσα στους δύο τενίστες και το θέαμα ήταν εκπληκτικό... Πολλές οι εναλλαγές συναισθημάτων, με τον 24χρονο Ιάπωνα να χαμογελάει τελευταίος, αφού πρώτα έσωσε τέσσερα ματς πόιντ του Φερέρ!

Ο Κέι περιμένει τώρα έναν εκ των Φέντερερ-Γκασκέ, ενώ ο 32χρονος Ισπανός πάει... σπίτι του με μεγάλη απώλεια βαθμών καθώς πέρυσι είχε φτάσει ως τον τελικό της διοργάνωσης. Το βέβαιο είναι ότι χάνει το Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, όπου ανεβαίνει... από τώρα ο Ρότζερ Φέντερερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα