Αποθέωση για Γκάλη-Γιαννάκη, κράξιμο σε πολιτικούς!

21:28 25/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στο κατάμεστο Nick Gallis Hall, ήταν όλοι εκεί, από τους αθλητές που έγραψαν «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του Αρη, αλλά κι από σπουδαίους ανθρώπους του αθλητισμού, που τίμησαν με την παρουσία τους τα 100 χρόνια του Αρη.

Όμως, δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες σε όλους τους πολιτικούς από τους φιλάθλους του Αρη, που κατέκλυσαν τις κερκίδες, ακόμα και στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση.

Τη στιγμή που

ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκαναν την εμφάνισή τους η σάλα σείστηκε από ιαχές, με τους φίλους του Άρη να αποθεώνουν τα δύο ιερά τέρατα της «χρυσής» ομάδας μπάσκετ του Αρη και όχι μόνο.

Ο αρχαιότερος εν ζωή πρόεδρος του Άρη, ο κ. Ιωάννης Χολέβας απέστειλε γραπτή δήλωση για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου.

«Ως ο αρχαιότερος εν ζωή Πρόεδρους του Ενιαίου Άρη (1952) και ως από πέντε ετών φίλαθλος του ένδοξου συλλόγου μας (1929) που έζησε και ζει όλες τις χαρές και τις λύπες του αγαπημένου Άρη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από την ίδρυσή του, εύχομαι ο σύλλογος της καρδιάς μας γρήγορα να ξαναβρεί τον δρόμο της Δόξας που του αξίζει».

Απών ο Σκόρδας, αποδοκιμασίες και σε Κούγια

Κι ενώ οι μεγάλοι αθλητές του συλλόγου αποθεώθηκαν, οι φίλοι του Αρη δεν επεφύλασσαν ανάλογη «φιλοξενία» σε παράγοντες και πολιτικούς.

Ο Λάμπρος Σκόρδας δεν παρευρέθη στη γιορτή, και είναι χαρακτηριστικό πως τα δύο μέλη της ΠΑΕ, οι Θανάσης Κώνστας και Στέφανος Τσιόκνης υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν κάτω από έντονες αποδικαμασίες.

Τις αποδοκιμασίες των φίλων του Αρη, δέχθηκε ο Αλέκης Κούγιας, ενώ ο Γιάννης Μπουτάρης καλά-καλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τον σύντομο χαιρετισμό του, στον οποίο είπε: «Δυστυχώς γιορτάζουμε τα 100 χρόνια με συννεφιασμένο ουρανό. Θα καθαρίσει και πάλι όμως ο ουρανός αυτός, θα καθαρίσει. Εγώ είμαι αθεράπευτα Αρειανός, δεν ήμουν χρηματοδότης, ήμουν και είμαι Αρειανός».

Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών Γιάννης Βένος έδωσε τις δικές του ευχές. «Ελπίζουμε πως ένας καινούργιος ήλιος θα ανατείλει για τον Άρη και μέσα απ' τις στάχτες του να ξαναγεννηθεί. Οι βετεράνοι είναι αποφασισμένοι να μπουν μπροστά και μαζί με άλλους ανθρώπους της οικογένειας του Άρη να βοηθήσουν για να βρεθεί ένας καλύτερος δρόμος για τον σύλλογο».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αρη, Θωμάς Γιώτας στο δικό του χαιρετισμό τόνισε: «Μακάρι ο Άρης να ξαναζήσει στιγμές του παρελθόντος. Κάποτε είχαμε ομόνοια και άλλα στοιχεία που πρέπει να ξαναβρούμε και όλοι να είμαστε αγαπημένοι. Πάντα είναι μεγάλος ο Άρης, αν και βρίσκεται σε δύσκολη θέση».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΠ και ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Τάκης Λουκανίδης και άλλες μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη διάρκεια της γιορτής και πριν αυτή συνεχιστεί στο Λευκό Πύργο, έγιναν και βραβεύσεις με πρώτη και καλύτερη την ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Κύπελλο το 1970. Ακολούθησε η ομάδα του 1980, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα,

Στη συνέχεια κλήθηκε στο παρκέ όλη η μπασκετική παρέα της δεκαετίας του '80, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση του τμήματος βόλεϊ που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1997.

Με το σύνθημα «Χρόνια Πολλά, αγάπη μου γλυκιά...» τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής έκοψαν την τούρτα των 100ων γενεθλίων του Άρη!

Και στη συνέχεια το σύνθημα «Όλοι στον Πύργο τον Λευκό», έδινε το έναυσμα για το νέο αποψινό ραντεβού των φίλων του Αρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα