Κόλλησε η Μπιλμπάο (VIDEO)

22:58 25/3/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΤΣΕ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 0-0
Γήπεδο: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Στο 0-0 έμειναν Έλτσε και Μπιλμπάο με τους Βάσκους να μην κινδυνεύουν προς το παρών να χάσουν την τετράδα.

Στο 3ο λεπτό, το σουτ του Ροντρίγκες έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 16' ο Ερέρα είπε όχι σε σουτ του Αντέρ. Το ματς δεν είχε ρυθμό και στη συνέχεια οι μόνες καλές φάσεις ήταν τα σουτ των Μποάκιε στο 28' και Μουνιαΐν στο 43', που έφυγαν μόλις άουτ.

Στο 72ο λεπτό ο Σαν Χοσέ έκοψε σωτήρια τον Ερέρα, ενώ στο 81' ο Ιραϊθόθ απέκρουσε όμορφα την κεφαλιά του Σίσμα.

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Πελεγρίν,

Σίσμα, Μποτία, Σουάρεθ, Πέρεθ, Σάντσεθ, Κορομίνας, Ροντρίγκες (82' Φιδέλ), Ντελ Μοράλ (57' Ζιλ), Μποάκιε (64' Κ.Ερέρα).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα (70' Σουσαέτα), Σαν Χοσέ, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Ρίκο, Αντέρ (78' Μοράν), Ντε Μάρκος, Μουνιαΐν, Αντούριθ (82' Τοκέρο).

ΜΑΛΑΓΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 1-2
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Δε λέει να ξεμπλέξει η Μάλαγα, που έχασε με 2-1 από την Εσπανιόλ μέσα στο «Ροσαλέδα» και δεν έχει σωθεί ακόμη.

Μόλις στο 5ο λεπτό μετά από γέμισμα, ο Πίτσι κατέβασε όμορφα, αλλά ο Καμπαγιέρο βγήκε και κάλυψε σωστά, ενώ στο 10' και πάλι ο Πίτσι βγήκε σε καλή θέση αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Στο 17ο λεπτό το σουτ του Νταρντέρ από μακριά, πέρασε ελάχιστα άουτ, όπως και το πλασέ του Αντούνες στο 22', ενώ στο 32΄η Εσπανιόλ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Στουάνι έκανε μαγική ενέργεια έξω από την περιοχή κι άνοιξε δεξιά στον Γκαρθία, που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Καμπαγιέρο κι έγραψε το 1-0. Ωστόσο με τη σέντρα, η Μάλαγα απάντησε. Ο Σάντα Κρους έβγαλε για τον Πέρεθ που ήταν σε φανερή θέση οφσάιντ κι εκείνος με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 38ο λεπτό ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε προσπάθεια τοθ Πίτσι, ενώ στο 41' ο Σίντνεϊ παραλίγο να πετύχει ένα πανέμορφο σουτ με μακρινό σουτ.

Στο 60ο λεπτό ο Κασίγια είπε όχι σε σουτ του Πορτίγιο, ενώ στο 75' η Εσπανιόλ έκανε το 2-1. Ο Γκαρθια έβγαλε όμορφα δεξιά για τον Πίτσι που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Καμπαγιέρο. Μάλιστα στο 78ο λεπτό η Μάλαγα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πέρεθ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Ουέλιγκτον (69' Ελισέου), Αντούνες (80' Ελ Χαμνταουί), Φερέιρα, Ανχελέρι, Σάμουελ (70' Ιακοβενκο), Πορτίγιο, Πέρεθ, Νταρντέρ, Αμραμπάτ, Σάντα Κρους.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Σίντνεϊ, Λόπεθ, Φουέντες, Μορένο, Ντ.Λόπεθ (83' Άλεξ), Πίτσι (90' Tόριε), Σάντσεθ, Στουάνι, Κόρδοβα (66' Αμπραχάμ), Γκαρθία.

Keywords
Τυχαία Θέματα