Πέρασε από Βόλο ο Λεβαδειακός

20:58 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

Φιλική εκτός έδρας νίκη κατέκτησε ο Λεβαδειακός στον Βόλο, καθώς κέρδισε 1-0 την Νίκη, με σκόρερ τον Γιακουμάκη . Το φιλικό αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία, για τους δύο προπονητές, να δουν στην πράξη κάποια πράγματα που έχουν δουλέψει στις προπονησεις. Ειδικά για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ήταν αναγκαίο το παιχνίδι, καθώς ανέλαβε την ομάδα της Νίκης πριν από λίγες μέρες. Χωρίς Λάουξ και Ίβενς η Νίκη Βόλου, αλλά και χωρίς τους διεθνείς της με την Εθνική Ελπίδων, Γιαννιτσάνη, Αργύρη, Παπουτσογιαννόπουλο και Μουζακίτη.

Πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού. Ο Νικλιτσιώτης

κέρδισε ένα φάουλ σε καλή θέση, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε να το εκτελέσει απευθείας και τον Σηφάκη, με υπερένταση την έδιωξε σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να απειλήσει με φαση καρμπόν . Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπορνταγκαράι τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι

Το πρώτο μέρος τελείωσε με τις δυο ομάδες ισόπαλες 0-0. Σε αυτό το διάστημα έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό να είναι καλύτερος

Στο δεύτερο ημίχρονο, το θέαμα, δεν βελτιώθηκε. Οι προπονητές προχώρησαν κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου σε αρκετές αλλάγες με αποτέλεσμα, να μην υπάρχει ρυθμός .

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης ήρθε στο 75, όταν ο Πρόγιτς σέντραρε και ο Γιακουμάκης με κεφαλιά κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου: Ταϊρης (65' Ταμπάκης), Μαρινάκης (60' Αργυρίου), Τσουκάνης, Μαχλελής, Καρασαλίδης (60' Κανταρτζής), Κοτσαρίδης (46' Μέτσε), Κυζιρίδης (80' Αναστασόπουλος), Ροτζέριο, Νικλητσιώτης (60' Σκούρτης), Σταμπολζίεφ (77' Σωτηράκος), Τζιώρας (73' Κορέτα)

Λεβαδειακός: Σηφάκης (60' Στρατηλάτης), Νικολακάκης (60' Μαχαίρας), Κώτσιος (46' Τομάς), Κονέ (60' Μιλοσάβλιεφ), Ορτέγκα (73' Σκέμπι), Μάντζιος (46' Σότελο), Μπορνταγκαράι, Γεωργιάδης (46' Πρόγιτς), Γκόμεζ, Ζήτο, Σάντσεζ (73' Γιακουμάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα