«Πάτησε» τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

20:31 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κύπρου 17η αγωνιστική

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-2
Γήπεδο: "ΓΣΠ"
Το 2013 μπήκε με το δεξί για την ΑΕΚ καθώς πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στο "ΓΣΠ" επί του Ολυμπιακού

με 2-0 και είναι πλέον στην δεύτερη θέση.
Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μάτσι στο 68ο λεπτό να κάνει το 1-0 και στο 82ο λεπτό ο Τσάντο διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά στο 85ο λεπτό όταν ο Ολυμπιακός έμενε με δέκα παίκτες έπειτα απο απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Σεσίνια.

Ολυμπιακός: Κάπσα, Τιάγκο, Παναγιώτου (59' Σεσίνια), Πίνα, Πελαγίας, Πολυκάρπου, Ρότενμπεργκ, Σταμπόλζιεφ, Κάστρο, Τσιντί, Μιχαήλ
ΑΕΚ: Χαϊμοφ, Δημητρίου, Ντε Κλερ, Σεράν, Καταλά, Φαν Ντάικ, Μαραγκός (64' Μέρσιο), Ντα Σίλβα, Μάτσι, Πάλιτς, Πιντάδο (58' Τσάντο)

Δόξα-ΕΝΠ 1-1
Γήπεδο: "Αμμόχωστος"
Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Δόξα και Ένωση που συμβιβάστηκαν στο 1-1 στο "Αμμόχωστος". Η Ένωση παρουσιάστηκε καλύτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τομ Ντάεμεν. Ήταν το πρώτο γκολ του Ολλανδού μέσου με την φανέλα της Ένωσης. Η ομάδα Τον Κάανεν είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ αλλά δεν τις αξιοποίησε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τοι στο 68ο λεπτό.

Δόξα: Νέγκρι, Πίνα (Σοάρες), Μάρκες (80' Γουίρ), Τιάγκο, Λεονάρντο, Σιόντης, Καστανέϊρα, Φερνάντες, Φοφανά, Τροϊτέιρο (80' Ακινσόλα), Τόϊ.
ΕΝΠ: Χογκ, Μουλαζίμης, Άντερσον, Φερνάντο, Κωνσταντίνου, Φαρία, Γούμενος, Ντάεμεν (75' Κολάνης), Γιακούμπου, Ζε Βιτόρ, Όραβετς (78' Μιρτάκοβιτς).

Αγία Νάπα-ΑΕΠ 1-2
Γήπεδο: "Τάσος Μάρκου"
Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η ΑΕΠ, που επικράτησε με σκορ 2-1 της Αγίας Νάπας μέσα στο "Τάσος Μάρκου". Η ομάδα του Σάσα Γιοβάνοβιτς, παρουσιάστηκε καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ανέβηκε στους 6 βαθμούς όμως παρέμεινε στην τελευταία θέση, ενώ η Αγία Νάπα έμεινε στους 7. Ο Ταλ μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πλασέ έπειτα από σέντρα του Σάββα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πιερέττης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έφερε τον αγώνα στα ίσα. Στο 32ο λεπτό ο Μακρής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γαρπόζη πέτυχε το νικητήριο γκολ για την Πάφο.

Αγία Νάπα: Χρυσοστόμου, Πιερέττης, Σέρτζιο, Λάζιτς, Σοάρες, Κολοκούδιας (74' Βάργκας), Τζιωρτζής (65΄ Τζάκσον), Τζίνιο, Θεοδώρου (90΄ Μέρτακκας), Αφόνσο, Κατσής.
ΑΕΠ: Μανόλο, Σάββα, Ταλ, Ιωάννου, Δημοσθένους, Κρις (74΄ Κρούιτς), Γαρπόζης, Μπαλού (15' Ευθυμίου), Σόουζα, Μακρής (70΄ Βαρναβίδης), Σερτζιάο.

Η 17η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή με τα παιχνίδια

Ομόνοια-ΑΕΛ 14:30

Νέα Σαλαμίνα-Εθνικός 17:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα