Δε σηκώνει κεφάλι η Ρεάλ

19:07 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 19η ΑΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-0
Γήπεδο: Ρέινο ντε Ναβάρα

Χωρίς τον Ρονάλντο και παίζοντας κακό ποδόσφαιρο, η Ρεάλ κόλλησε στο 0-0με την Οσασούνα κι έμεινε κι άλλο πίσω στη βαθμολογία.

Η Οσασούνα απείλησε με το σουτ του Νταμιά στο 10ο λεπτό, το οποίο έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 24' ο Μπερτράν έκοψε σωτήρια τον Ιγκουαΐν. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Σεχούδο πέρασε άουτ, ενώ στο 35' την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Καγιεχόν.

Στο 49' ο Κασίγιας είπε όχι σε σουτ του Όιερ, όπως

έκανε και με τα σουτ του Αρμεντέρος, ενώ στο 75' ο Κακά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κι άφησε τη Ρεάλ με 10 παίκτες.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά, Ρουμπέν, Αρίμπας, Μπερτράν, Λόλο, Όιερ, Νίνο, Αρμεντέρος, Σεχούδο (85' Γιορέντε), Σόλα.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Βαράν, Αρμπελόα, Αλμπιόλ, Κοεντράο, Κεντίρα, Αλόνσο, Ντι Μαρία (57' Κακά), Μόντριτς (67' Οζίλ), Καγιεχόν, Ιγκουαΐν (57' Μπενζεμά).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 3-1
Γήπεδο: Ζοσέ Θορίγια

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε η Βαγιαδολίδ στην έδρα της επί της Μαγιόρκα με 3-1, αποτέλεσμα που της δίνει το δικαίωμα να αισθάνεται πιο ασφαλής καθώς την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, Πάτρικ Έμπερτ, που πέτυχε δυο γκολ και έδωσε και μια ασίστ. Σημειώνετα πως στα πέντε παιχνίδια που δεν έχει αγωνιστεί, η Βαγιαδολίδ έχει χάσει σε όλα!
Στο 22ο λεπτό ο Έμπερτ με δεξί σουτ έπειτα από σέντρα του Ομάρ Ράμος έβαλε μπροστά την Βαγιαδολίδ αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο η Μαγιόρκα κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Βίκτορ στο 38ο λεπτό. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Ντος Σάντος σημάδεψε το δοκάρι με τις δυο ομάδες να μην αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.
Τελικά δυο λεπτά πριν το τέλος ο Έμπερτ έβγαλε την μπαλιά στον Όσκαρ Γκονζάλες που νίκησε τον Αουάτε και έκανε το 2-1 και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο πρωταγωνιστής του αγώνα, ο Έμπερτ με δεξί σουτ.
Ήταν η πρώτη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές για την Βαγιαδολίδ ενώ η Μαγιόρκα βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση καθώς σε 15 παιχνίδια έχει μόλις μια νίκη.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Σάντος, Βαλιέντε, Σερένο, Ρουκάβινα, Μπαλενζιάγκα, Έμπερτ, Ρόις, Όσκαρ Γκονζάλες (90' Μπαράχα), Ομάρ Ράμος (72' Μπουένο), Ρούμπιο, Λάρσον (80' Χάβι Γκέρα)

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτε, Νούνιες, Ζερομέλ (89' Χέμεντ), Μπίγκας, Ενσούε, Πίνα, Μαρτί (86' Φοντάς), Λούνα (56' Περέιρα), Τζιοβάνι ντος Σάντος, Αριθμεντι, Βίκτορ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 2-0
Γήπεδο: Μεστάγια

Μεγάλη νίκη με 2-0 πέτυχε η Βαλένθια επί της Σεβίλλης και ανέβηκε στη βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή και άνοιξαν το σκορ με τον Σολδάδο στο 50'. Ο Ισπανός φορ σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ, ενώ στο 88' ο Σολδάδο με ν έα κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Περέιρα, Ραμί, Κόστα, Γουαρδάδο, Μπανέγκα, Αλμπέλδα (31' Κόστα), Ζόνας, Παρέχο (89' Ρουίς), Πιάτι (81΄Βαλντές), Σολδάδο

ΣΕΒΙΛΛΗ: Λόπεθ, Σισίνιο (62' Περότι, 79' Ντιαβαρά), Σπάχιτς, Φάζιο, Ναβάρο, Κοντόγκμπια, Μέντελ, Νάβας, Ράκιτιτς, Ρέγιες (82' Στεφάνοβιτς), Νεγρέδο

ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΘΕΛΤΑ: 1-0
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Τεράστιας σημασίας νίκη με 1-0 πέτυχε Η Εσπανιόλ κόντρα στη Θέλτα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο 15ο λεπτό ο Κασίγια απέκρουσε όμορφα την κεφαλιά του Άσπας, ενώ στο 24' η Εσπανιόλ άνοιξε το σκορ. Οι Λόπες και Στουάνι έφυγαν στην κόντρα, ο Γκαρσία έγινε κάτοχος της μπάλας και από κοντά νίκησε τον Βάρας. Στο 32' το νέο σουτ του Γκαρσία έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 44' το σουτ του Στουάνι πέρασε λίγο άουτ.

Στο 48' η κεφαλιά του Ντεμίντοφ έξυσε το δοκάρι του Κασίγια και στο 50' ο Βάρας είπε όχι εντυπωσιακά σε κεφαλιά του Στουάνι. Στο 54' ο Κασίγια είπε όχι στον Άσπας, ο οποίος είχε μια πολύ καλή κεφαλιά στο 75' με την μπάλα να περνά άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Βάρας απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Λονγκό.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Λόπες, Κολότο, Φορλίν, Καπντεβίλα, Σάντσες, Μπαένα, Βερδού (78' Κριστιάν), Σιμάο (84' Λονγκό), Στουάνι, Γκαρσία (90+4' Αλμπίν).

ΘΕΛΤΑ: Βάρας, Καμπράλ, Τζόνι, Ντεμίντοφ, Λάγο, Λόπεθ, Ουμπίνια, Μπερμέχο (73' Παρκ), Κρν Ντέλι (69' Τόνι), Φερνάντες (58' Λούκας), Άσπας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα