«Πατατράκ» για Λιόν

19:32 21/3/2015 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1- 30η Αγωνιστική

Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Τουλούζ η οποία επικράτησε 2-1 της Μπορντό εντός έδρας - Λίγα γκολ στα άλλα παιχνίδια.

Από τις θέσεις της παραμονής μείωσε η Τουλούζ η οποία πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη με 2-1 επί της Μπορντό εντός έδρας. Ο Μπεν Γιεντέρ στο 18' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα οι Γιρονδίνοι ισοφάρισαν με γκολ του Ρολάν. Τη νίκη

στην Τουλούζ έδωσε ο Κανά Μπιγίκ στο 61'. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, αποβλήθηκε ο Σανέ.

Επίσης σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Εβιάν που επικράτησε 1-0 της Μονπελιέ. Το γκολ που έκρινε και το παιχνίδι σημειώθηκε από τον Νσικουλού στο 84'. Από εκεί και πέρα, στο 0-0 έμειναν οι αναμετρήσεις Μπαστιά - Γκινγκάμπ, Καέν - Μετζ και Ρεν - Ναντ.

Λιόν-Νις 1-2
(56' Γκοναλόν/ 23' Κάρλος Εντουάρντο, 86' Εϊσερίκ)
Σοκ για τη Λιόν μέσα στο "Ζερλάν" καθώς έχασε 2-1 από τη Νις και πλέον βλέπει τη πλάτη της Παρί Σεν Ζερμέν.
Στο 23ο λεπτό και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα δεν έδιωξε σωστά και ο Κάρλος Εντουάρντο με φανταστικό ανάποδο ψαλιδάκι άνοιξε το σκορ για τη Νις.
Στο 56' η Λιόν ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαξίμ Γκοναλόν σε ανατροπή του Φεκίρ από τον Παλόν. Μάλιστα, από τη φάση αυτή, η Νις έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Παλόν.
Ωστόσο, το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε τη Νις που βγήκε μπροστά και πήρε τη νίκη χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Πλέα και εκτέλεσε εύστοχα ο Εϊσερίκ για το τελικό 1-2 στο 86ο λεπτό.
Έτσι η Λιόν έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και πλέον είναι στη δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω από τη Παρί Σεν Ζερμέν. Όσο για τη Νις, πήρε μια σπουδαία νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες

Keywords
Τυχαία Θέματα