Στο ρελαντί η Ατλέτικο

19:14 21/3/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Σαν Μαμές

Χωρίς να έχει βαθμολογικό κίνητρο, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε 2-1 της Αλμερία κρατώντας τη στη ζώνη του υποβιβασμού.

Συνεχίζεται το θρίλερ αναφορικά με τη μάχη της παραμονής στην Ισπανία καθώς η Αλμερία δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Έτσι παρέμεινε στο όριο μεταξύ παραμονής και υποβιβασμού μαζί με τις Λα Κορούνια και Λεβάντε. Μόλις στο 9' ο Ετσεΐτα άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά και στο 26΄ ο Ρίκο με ωραία λόμπα

έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με το αυτογκόλ του Μπαλενζιάγκα στο 59' ωστόσο στη συνέχεια δεν απείλησαν. Μάλιστα, έμειναν και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βελέζ στο 91'.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Ετσεΐτα, Λαπόρτε, Μπαλενζιάγκα, Μικέλ Ρίκο, Μπενάτ, Ιμπάι (71' Ιραόλα), Μουνιαΐν, Ινάκι (78' Ιτουράσπε), Γκιγιέρμο (88' Κίκε Σόλα).

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ζούλιαν, Μίτσελ, Βελέζ, Τρουγίλο, Ντουμπαρμπιέρ, Βέρζα, Κορόνα (60' Σοριάνο), Τόμας, Βέλινγκτον (61' Μπιφουμά), Χεμέντ, Μέντεζ (86' Εσπινόσα).

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΕΪΜΠΑΡ: 0-0
Γήπεδο: Λος Κάρμενες

Χαμένη ευκαιρία για τη Γρανάδα η οποία κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με την Εϊμπάαρ εντός έδρας.

Στη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε η Γρανάδα η οποία φιλοξενώντας την Εϊμπάρ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη μένοντας στο ισόπαλο 0-0. Έτσι, απέχει δύο βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είναι τρεις βαθμούς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη και παραμένουν σε θέση ισχύος για την παραμονή τους.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ολαθάμπαλ, Νιόμ, Μπαμπίν, Μουρίγιο, Ινσούα, Ρίκο, Πέρεζ, Μπανγκουρά (53' Ρόμπερτ), Πίτι (66' Μάρκεθ), Κολούνγκα (74' Ροσίνα), Κόρδοβα.

ΕΪΜΠΑΡ: Χάιμε, Μποβέδα, Ανιμπάρο, Ραούλ Νάβας (29' Λάρα), Λίγιο, Μπόρχα, Ντάνι Γκαρσία, Σαούλ, Αρουαμπαρένα (64' Πιοβατσάρι), Άμπραχαμ (74' Ντιντάκ), Μανού ντελ Μοράλ.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΘΕΛΤΑ: 0-1
Γήπεδο: Θιουτάτντε Βαλένθια

Στις θέσεις του υποβιβασμού διατηρήθηκε η Λεβάντε μετά την ήττα της εντός έδρας με 1-0 από τη Θέλτα.

Μπορεί η Θέλτα να είναι βαθμολογικά αδιάφορη, ωστόσο πήρε ακόμα μία νίκη επικρατώντας 1-0 της Λεβάντε στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια» κρατώντας την αντίπαλό της στις θέσεις του υποβιβασμού.

Το γκολ που έκρινε και το νικητή, σημειώθηκε από τον Τσαρλς στο 86' ύστερα από τρομερή ομαδική προσπάθεια του συλλόγου της Γαλικίας.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνο, Μοράλες, Νταβίντ Ναβάρο, Ραμίς, Τόνο, Σουμέτρα (66' Ελ Ζαρ), Ντιόπ (55' Χοσέ Μαρί), Σιμάο, Ρούμπεν Γκαρσία (82' Ράφαελ), Μπαράλ, Ούτσε.

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρεζ, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Τζόνι Κάστρο, Ορεγιάνα, Κρον - Ντέλι (89' Ραντόγια), Αουγκούστο, Σάντι Μίνα (74' Ερνάντεζ), Λαριβέι (78' Τσαρλς), Νολίτο.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΑΛΑΓΑ: 1-0
Γήπεδο: Βαγιέκας

Ακόμη μια σημαντική νίκη πέτυχε η Ράγιο Βαγιεκάνο που κέρδισε με 1-0 τη Μάλαγα και της έβαλε φρένο στα Ευρωπαϊκά όνειρα.

Η Ράγιο μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 2ο λεπτό, ο Κακουτά έκανε το 1-0 με όμορφο γκολ.

Η Μάλαγα προσπάθησε να απαντήσει στην επανάληψη αλλά στο 74ο λεπτό έχασε με κόκκινη κάρτα τον Ανχελέρι και στη συνέχεια δεν είχε τις δυνάμεις να πιέσει.

ΡΑΓΙΟ: Άλβαρες, Κάστρο, Τίτο, Αμάγια, Νάτσο (54' Ινσούα), Τρασόρας, Μπαένα, Μπουένο, Κακουτά (69' Λίκα), Εμπαρμπά, Μπαπτιστάο (31' Μανούτσο).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Τόρες (56' Μποκά), Ουέλιγκτον, Ανχελέρι, Ροζάλες, Ρέθιο, Χόρτα (56' Αμραμπάτ), Νταρντέρ, Καστιγιέχο (78' Ντούντα), Σάμουελ, Χουάνμι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΧΕΤΑΦΕ: 2-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Στην 4η θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης ύστερα από την άνετη νίκη της με 2-0 επί της Χετάφε στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Μετά την επεισοδιακή της πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης συνέχισε νικηφόρα επικρατώντας 2-0 της Χετάφε στο «Βιθέντε Καλντερόν» για να παραμείνει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το ξεκίνημα για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν εντυπωσιακό και μόλις στο 3' ο Φερνάντο Τόρες άνοιξε το σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Τιάγκο στο 44' για να γίνει το 2-0 που καθάρισε ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ομπλάκ, Χουανφράν, Χιμένεθ, Γκοντίν, Χέσους Γκάμεζ, Αρντά Τουράν (92' Σουάρεζ), Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Φερνάντο Τόρες (91' Κάνι), Ραούλ Χιμένεθ (64' Γκρίτσμαν).

ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαϊτά, Βιγκαράι, Νάλντο, Βελάσκεθ, Εσκουδέρο, Λασέν, Ντιέγκο Κάστρο, Πέδρο Λεόν (79' Μπαμπά), Σαράμπια, Χινεστρόζα (72' Γιόντα), Αλβάρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα