Παρουσιάστηκε ο Όντεγκααρντ

17:09 22/1/2015 - Πηγή: AEK365

Το όνειρο μεταγραφής σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε πραγματικότητα για τον Μάρτιν Όντεγκααρντ, όπως τόνισε ο «μικρός» κατά τη σημερινή επίσημη παρουσίασή του ως το νέο μεγάλο αστέρι των «μερένχες».

Ο 16χρονος Νορβηγός εξέφρασε την χαρά του που ανήκει στην «κορυφαία ομάδα του κόσμου» και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις (σε πρώτη φάση στη δεύτερη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ζιντάν) προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερος παίκτης γίνεται!

«Νιώθω ήδη σαν το... σπίτι μου εδώ. Η Ρεάλ ήταν η καλύτερη επιλογή για την ανάπτυξή μου ως παίκτης.

Εδώ υπάρχουν οι καλύτερες προδιαγραφές. Έχω ήδη γνωρίσει τους νέους μου παίκτες, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τι είπαμε. Στόχος μου είναι να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος παίκτης και αυτό δεν έχει σημασία ακόμα με το αν θα είμαι στην πρώτη ή την δεύτερη ομάδα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να ανήκω στη Ρεάλ. Είναι καταπληκτικό και είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Θα είμαι πανευτυχής αν ο Αντσελότι μου ζητήσει να παίξω. Είναι πλεονέκτημα που στη δεύτερη ομάδα θα έχω για προπονητή τον πάλαι ποτέ κορυφαίο παίκτη του κόσμου (σ.σ. Ζιντάν)».

Ερωτηθείς για το... δίλημμα Κριστιάνο ή Μέσι: «Μου αρέσει ο Κριστιάνο περισσότερο. Είναι ο κορυφαίος παίκτης, αλλά σίγουρα στη Ρεάλ υπάρχουν οι Μπέιλ, Ίσκο και άλλοι αστέρες...».

Keywords
Τυχαία Θέματα