Φορτσάρει για επιθετικό

15:54 22/1/2015 - Πηγή: AEK365

Σε διάστημα δύο εβδομάδων, η ΑΕΚ (κλήθηκε και) καλείται να δώσει 5 παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στόχοι που την απασχολούν και οι δύο εξίσου σοβαρά, έτσι μάλιστα όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Ηδη η Ένωση έπαιξε με Άλιμο και Κέρκυρα και μένουν ακόμα τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Με Παναιγιάλειο, τον επαναληπτικό του Κυπέλλου και αυτό με τον Απόλλων Σμύρνης. Αυτά για αρχή, αφού υπάρχει και δύσκολη συνέχεια. Την ίδια ώρα, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο μόνος διαθέσιμος

φορ κορυφής, αντιμετωπίζει πρόβλημα αλλά η παρουσία του είναι απαραίτητη στην ενδεκάδα επειδή δεν υπάρχει αντικαταστάτης.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν αυτά τα δεδομένα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φορτσάρουν για την απόκτηση ενός φορ περιοχής. Οι πληροφορίες ήθελαν εξ αρχής πως αμέσως μετά τα παιχνίδια με τον Άλιμο και την Κέρκυρα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στο εξωτερικό προκειμένου να «κλείσει» τη μεταγραφή. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, που έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα, φαίνεται να έχει καταλήξει σε 1-2 περιπτώσεις και μόλις είναι έτοιμος, θα προχωρήσει και στη συμφωνία.

Οι προεργασία άλλωστε έχει ήδη γίνει και όπως τονιζόταν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ: «επιθετικός θα αποκτηθεί σίγουρα». Με δεδομένο ότι απομένει μία περίπου εβδομάδα για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα