Με άνεση ο ΟΦΗ

17:09 22/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: 3η φάση
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΦΗ: 0-4
ΓΗΠΕΔΟ: Δημ. Κομοτηνής

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ πέρασε εύκολα από την Κομοτηνή, αφού επικράτησε με 4-0 του Πανθρακικού, στο ματς που δεν έγινε την

Τετάρτη, λόγω της κακοκαιρίας.

Το ματς

Ο ΟΦΗ άνοιξε νωρίς το σκορ με καταπληκτικό σουτ του Λαμπρόπουλου στο 20ο λεπτό, ενώ 8 λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 μετά από ατομική προσπάθεια του Μεραμπασβίλι που έκανε το σουτ και βρήκε δίχτυα. Ο Πανθρακικός δεν μπορούσε να αντιδράσει και οι Κρητικοί πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Τζόρτζ στο 32'. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, δεν υπήρχε κάποια καλή φάση με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ με τον Τζορτζ στο 57ο λεπτό. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο με το 0-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης (63' Κάσες), Ζδράβος, Ηλιάδης, Ψάλτης, Αράμπα, Γκουτσίδης, Λίτσκας (4' Μεχία), Φραγκούλης, Ποτουρίδης.

ΟΦΗ: Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (61' Μανιδάκης), Τζόρτζ, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μπολάκης, Φάζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα