Παπασταθόπουλος: Η Εθνική δεν θα επηρεαστεί

02:58 19/6/2014 - Πηγή: AEK365

Σαν κάτι μικρό που οι δημοσιογράφοι το έκαναν μεγάλο χαρακτήρισε το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος υποστήριξε πως το περιστατικό δεν θα επηρεάσει την εθνική ομάδα εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ιαπωνία.

Σε συνέντευξη Τύπου ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δήλωσε: «Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Το έχω ζήσει πολλές φορές. Μπλέχτηκαν δύο ονόματα που υπήρχε κάτι στις ομάδες τους και γι' αυτό προέκυψε

το θέμα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν πρόκειται να επηρεαστούμε στο αυριανό παιχνίδι, ήταν κάτι μικρό, οι δημοσιογράφοι το έκαναν μεγάλο. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ήρθαμε να παλέψουμε για την Ελλάδα και να δώσουμε όλοι το 200% των δυνατοτήτων μας».

Σε ερώτηση για το αν έχουν πεισμώσει και θυμώσει οι διεθνείς για το ότι πήρε διαστάσεις το θέμα, ο Παπασταθόπουλος ανέφερε: «Καμία σχέση το θέμα Μανιάτη-Τζανέλλα με το αν έχουμε θυμώσει. Έχει συμβεί πολλές φορές και σε μένα, έχουμε ανταλλάξει κουβέντες με συμπαίκτες μου κι έχουν τελειώσει όλα μετά».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε αρχικά πως: «Το παιχνίδι με την Κολομβία ήταν κακό για εμάς. Μας πείραξε ο τρόπος που δεχθήκαμε τα γκολ. Ήταν φθηνά. Δεν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει εις βάρος μας. Έχουμε ψυχή σαν παίκτες και θα το κάνουμε και αύριο. Δεν θα έλεγα ότι είναι ψυχολογικό εμπόδιο το ότι δεν σκοράρουμε εύκολα. Θέλουμε να κερδίσουμε, είτε με δικό μας γκολ είτε με αυτογκόλ. Δεν πιστεύω ότι έχουμε άγχος. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή».

Για το ματς με την Ιαπωνία είπε ότι: «Για εμάς είναι ένας τελικός και θέλουμε να πάρουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι! Είμαστε επαγγελματίες. Έχουμε παίξει σε έδρες χωρίς κόσμο. Έχουμε παίξει κόντρα σε 13.000, σε 23.000 και σε 103.000. Με την ελληνική ψυχή δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εμείς μια ζωή αουτσάιντερ ήμασταν. Και οι δύο ομάδες είμαστε στην ίδια μοίρα. όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει το ματς».

Όσο για το επεισόδιο στην προπόνηση, σχολίασε: «Το θέμα Τζαβέλλα-Μανιάτη δεν έχει να κάνει με το θυμό μας. Εγώ το έχω δει πολλές φορές. Πολλές φορές έχει τύχει να ανταλλάξουμε κάποιες κουβέντες στο γήπεδο οι οποίες τελειώνουν μετά. Να τα ξεχάσουμε όλα».

Ενώ ο Χριστοδουλόπουλος ανέφερε για το ματς με την Ιαπωνία και τον κόσμο στις κερκίδες όπου οι Ιάπωνες θα είναι και πάλι περισσότεροι: «Θέλουμε να σκοράρουμε, με την Κολομβία χάσαμε ευκαιρίες και πιστεύω ότι αύριο μπορούμε να σκοράρουμε. Και οι δύο ομάδες θα έχουν κόσμο, άλλοι πιο πολλούς, άλλοι λιγότερους. Εμείς δεν κοιτάμε πόσοι φίλαθλοι είναι στην εξέδρα, ούτε τα προγνωστικά. Έχουμε μάθει να είμαστε αουτσάιντερ. Και οι δύο ομάδες είναι σε παρόμοια θέση κι αυτός που θα θέλει πιο πολύ το παιχνίδι θα το πάρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα