Πάλι τα ίδια ο Αντριάνο

23:43 5/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΜΠΑΤΕΡ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: Αρένα Λβιβ

Η Σαχτάρ νίκησε για δεύτερο φορά την Μπάτε, αυτή τη φορά με 5-0, και πλέον βρίσκεται με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση. Η Σαχτάρ πίεσε από την αρχή του ματς και στο 19' άνοιξε το σκορ με σουτ του Σρνα που κόντραρε σε σώμα. Η Μπάτε έμεινε

με δέκα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν αποβλήθηκε ο Καγκούς Μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος ήρθε το 2-0 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Τεσέιρα και δέκα λεπτά μετά ο Αντριάνο με πέναλτι πέτυχε το τρίτο γκολ της Σαχτάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός "χτύπησε" και στο 83' για να διαμορφώσει το 4-0 και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ πετυχαίνοντας σε δύο ματς με την Μπάτε συνολικά οχτώ γκολ. Επιλέον έγινε ο πρώτος παικτης που στο θεσμό πετυχαίνει δύο χατ-τρικ επί της ίδιας ομάδας.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοφ, Σεβτσούκ (64'Μάρλος), Όρντετς, Σρνα, Ρακίτσκι, Στεπανένκο, Φερνάντο (66'Φρεντ), Ντάγκλας Κόστα, Τεϊσέιρα, Αντριάνο, Τάισον (73'Μπερνάρντ).

ΜΠΑΤΕ: Τσέρνικ, Γκαΐντουτσικ, Καγκούς, Πολιάκοφ, Μλαντένοβιτς, Γιαμπλόνσκι, Καρνίτσκι, Βολόντκο (59'Γιαμπλόσκι), Γκορντέιτσουκ, Γιάκοβλεβ (46'Ολέκνοβιτς), Σίγκνιεβιτς (70'Ροντιόνοφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα