«Παίξαμε σοβαρά από την αρχή»

16:28 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα των Ανδρών έκανε ο Μανώλης Σολανάκης στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Τουρκία, της οποίας οι διεθνείς μας επικράτησαν με 15-4 στην Κωνσταντινούπολη, για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ.

Ο νεαρός φουνταριστός, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Δείξαμε σεβασμό απέναντι στην Τουρκία, όπως συμβαίνει με τον αντίπαλο που έχεις να αντιμετωπίσεις κάθε φορά.

Θα έλεγα ότι πρόκειται για μια βατή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας, μπήκαμε σοβαρά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα απέναντί της».

Αναφορικά με την πρώτη του εμφάνιση με την ανανεωμένη Εθνική, ο Μανώλης Σολανάκης ανέφερε: «Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα. Είναι τέλειο συναίσθημα να αντιπροσωπεύεις τη χώρα σου στο εξωτερικό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή και το πρώτο μου γκολ. Ελπίζω μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση στην προπόνηση και στην ομάδα, να καταφέρω να είμαι ξανά στην Εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα