ΕΣΚΑΗ | Ο Ιφιτος αποχαιρέτησε τον Σωτήρη Τίτιρη

Η οικογένεια του Ιφιτου αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο αθλητή της Σωτήρη Τίτιρη, που έχασε τη ζωή του τροχαίο δυστύχημα, με μία νίκη αφιερωμένη στη μνήμη του.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Ιφιτος επικράτησε της Γαστούνης με 39-63, μία νίκη που μικρή σημασία είχε για τους συμπαίκτες του. Στο γήπεδο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 30χρονου αθλητή, ενώ η φανέλα με το νούμερο "9" που φορούσε, είχε την δική της

τιμητική θέση στον πάγκο της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει:

"Η οικογένεια του Ιφίτου νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη της για τον άδικο χαμό του Σωτήρη Τίτιρη.

Ο Σωτήρης, που αποτελεί γέννημα-θρέμμα του συλλόγου μας και φέτος επέστρεψε σε αυτόν μετά από πολλά χρόνια, δεν βρίσκεται πια κοντά μας, καθώς χθες το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή μετά από το θανάσιμο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε τα 30ά του γενέθλια, τα οποία -ωστόσο- έμελλε να είναι και τα τελευταία του, καθώς η μοίρα θέλησε να του κόψει τη νήμα της ζωής και πλέον ο αγαπημένος φίλος και συμπαίκτης μας ταξιδεύει για τη γειτονιά των Αγγέλων. Μια γειτονιά που αποτελεί το κατάλληλο περιβάλλον για ένα παιδί που μας είχε κερδίσει όλους με το χαρακτήρα και το ήθος του.

Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά… Το απόγευμα της Πέμπτης βρισκόταν μαζί μας, πατώντας για τελευταία φορά παρκέ, όμως τώρα δεν θα ξαναπιάσει την αγαπημένη του μπάλα μπάσκετ.

Σωτήρη, καλό ταξίδι. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει… Σύσσωμη η οικογένεια του Ιφίτου θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους κοντινούς ανθρώπους του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα χαμογελαστό…".

Το μεσημέρι της Κυριακής (03/02) τελέστηκε η κηδεία του αδικοχαμένου αθλητή στο νεκροταφείο των Αγίων Πάντων, παρουσία όλων των φίλων και των συγγενών του, καθώς και σύσσωμης της οικογένειας του Ιφίτου, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα