«Δείξαμε την ανωτερότητά μας»

16:19 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

Εύκολα με 15-4 επικράτησε της Τουρκίας η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε τη δεύτερη νίκη του μέχρι στιγμής στον Ά Όμιλο της διοργάνωσης, φτάνοντας τους 6 βαθμούς της κατάταξης.

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος, ο οποίος συνέβαλε στο τελικό σκορ πετυχαίνοντας 3 γκολ, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκία:

«Ξέραμε από την αρχή ότι πρόκειται για μια ομάδα που δεν είναι

ίδιας δυναμικότητας με εκείνες του Μαυροβουνίου και της Κροατίας, ούτε φυσικά με τη δική μας. Γνωρίζαμε ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε και στην πισίνα. Είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ενέργεια και δείξαμε από νωρίς την ανωτερότητά μας», δήλωσε αρχικά ο διεθνής φουνταριστός και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα τα πρώτα δείγματα της ανανεωμένης Εθνικής είναι πολύ θετικά. Ωστόσο, χρειάζεται χρόνος για προσαρμογή στα νέα δεδομένα που αφορούν κυρίως ζητήματα τακτικής, ώστε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι με τον καιρό. Πρόκειται για μια νέα Εθνική ομάδα, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, η οποία έχει σίγουρα να δώσει πολλά στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα