Ούτε την Μπέρμιγχαμ…

16:31 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

FA CUP- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΤΣΕΛΣΙ- ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: 1-1
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ
Μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία της ματς σε όλα τις διοργανώσεις μετρά η Τσέλσι η οποία έμεινε στ 1-1 με την Μπέρμιγχαμ μέσα στο Λονδίνο και η πρόκριση για παιχτεί σε επαναληπτικό στο «Σεντ Άντριους».
Η Τσέλσι δεν μπήκε καλά στο ματς και το πλήρωσε σε μια στημένη φάση στο 21ο λεπτό. Μετά από κόρνερ η άμυνα της Τσέλσι δεν μπόρεσε σε τρεις περιπτώσεις να απομακρύνει την μπάλα από τα καρέ του Τσεχ και ο Μέρφι με κοντινή προβολή έκανε

το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ραμίρες από τον Έλιοτ, αλλά ο Ντόιλ απέκρουσε την εκτέλεση του Μάτα.
Από εκεί και πέρα η Τσέλσι πίεσε και στο 34' το φάουλ του Λουίς πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ντόιλ, ενώ στο 40' ο Στάριντζ σούταρε από καλή θέση με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Οι «μπλε» όπως ήταν φυσικό μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 62ο λεπτό. Ο Ιβάνοβιτς έβγαλε ιδανική σέντρα από τα δεξιά και ο Στάριντζ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή άφησε άγαλμα τον Ντόιλ.
Στο 73ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ραμίρες η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι, ο Μεϊρέλες έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο 89' ο Ρέντμοντ δεν μπόρεσε να πλασάρει όντας μόνος του απέναντι στον Τσεχ.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Λουίς, Μπερτράντ, Μίκελ (58' Καλού), Ραμίρες, Μεϊρέλες, Στάριντζ, Μάτα (83' Λάμπαρντ), Τόρες (46' Ντρογκμπά).
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: Ντόιλ, Καρ (12' Σπέκτορ), Ντέιβις, Πάμπλο, Μέρφι, Φάχεϊ, Μουτς, Γκομίς, Έλιοτ (83' Μπουρκ), Ρέντμοντ, Ρούνεϊ (72' Τζέρβις).

Keywords
Τυχαία Θέματα