Αναβολή και την Κυριακή!

16:21 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το παιχνίδι ΑΕΚ - ΟΦΗ να γίνεται μπαλάκι... Η τελευταία ενημέρωση του aek365 θέλει τον Παναγιώτη Μπιτσαξή να έχει πάρει οριστικά την απόφαση να αναβάλλει το παιχνίδι και την Κυριακή (19/2) παρά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα! Σχετική, ανακοίνωση από τη ΓγΑ αναμένεται να βγει εντός

των επομένων ωρών.
Όσον αφορά το πότε θα γίνει το ματς; Κρατηθείτε: Είναι πάρα πολύ πιθανό να γίνει τη Δευτέρα (20/2) ή ακόμα και την Τετάρτη (22/2) παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει αγώνα Κυπέλλου εκείνη την ημέρα με τον Πανσερραϊκό! Όχι, δεν θα παίξει ο ΟΦΗ δύο παιχνίδια την ίδια... μέρα! Αν και στην Ελλάδα είμαστε... Η Σούπερ Λίγκα, έχει σηκώσει... φωνή και ζητά για τηλεοπτικούς λόγους το ματς να γίνει άμεσα, γι' αυτό και θα προτείνει να γίνει είτε τη Δευτέρα είτε την Τετάρτη με το ματς Κυπέλλου για τον ΟΦΗ να αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία!
Εφόσον πάντως γίνει το ματς Δευτέρα η ΑΕΚ έχει κάποιες πιθανότητες να τυπώσει τελικά εισιτήρια, ενώ θεωρείται δεδομένο από τον Ανδρέα Δημητρέλο ότι αν το παιχνίδι διεξαχθεί τελικά Τετάρτη θα έχει προλάβει να τα θεωρήσει, αφού βρέθηκαν κάποια λεφτά (από εδώ κι από εκεί), περίπου 150.000 ευρώ που αν και προορίζονταν για πληρωμές σε υπαλλήλους και έναντι στους ποδοσφαιριστές (προκειμένου να δει και η UEFA ότι γίνονται κάποιες πληρωμές) θα πάνε στη θεώρηση των εισιτηρίων.
Στην αυριανή σύσκεψη που υπάρχει στις 11 το πρωί μεταξύ ΑΕΚ, ΟΦΗ και Σούπερ Λίγκας θα αποφασιστεί πότε θα γίνει το ματς. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, έπειτα από τελική απόφαση του Παναγιώτη Μπιτσαξή δε θα γίνει την Κυριακή (19/2).

Keywords
Τυχαία Θέματα