Μπούρμπος: Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ

15:11 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Από το ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η αποστολή του ΟΦΗ και λίγο πριν αναχωρήσει για Κρήτη, όπως ο ίδιος τονίζει (δείγμα του ότι δύσκολα θα γίνει το ματς έστω και αύριο), ο Χρήστος Μπούρμπος μιλάει για την αστεία κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι τραγελαφικό όλο αυτό που συμβαίνει. Όπως δήλωσε και ο επίσημος ΟΦΗ δεν επιθυμούμε να γίνει ο αγώνας αύριο. Από τη στιγμή που δεν έγινε

το ματς σήμερα για λόγους ασφαλείας δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να γίνει αύριο, όταν στην Αθήνα θα υπάρχουν πορείες. Εμείς έχουμε κλείσει εισιτήρια για να επιστρέψουμε κανονικά στην Κρήτη και αυτό νομίζω πως θα γίνει», είπε αρχικά στο aekvoice.

Σε ότι αφορά τη θέση του ΟΦΗ ο άσος των Κρητικών είπε: «Πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να κοιτάξουμε το συμφέρον της ομάδας μας. Έχουμε κρίσιμο αγώνα μεσοβδόμαδα και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να γίνει ο αγώνας αύριο», ενώ κλείνοντας τα λεγόμενά του, έκανε ένα σχόλιο και για την ΑΕΚ, τονίζοντας: «Με στεναχωρεί όλο αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ. Είναι πραγματικά τραγικό μία τόσο μεγάλη ομάδα να βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Ελπίζω να βρει το δρόμο της αν και τα προβλήματα είναι ήδη πάρα πολλά. Το να φτάνει ένας τόσο μεγάλος Σύλλογος σε τέτοιο σημείο είναι κάτι που πληγώνει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα