Απίστευτο: Η Σούπερ Λίγκα ζήτησε να γίνει το ματς σήμερα!

15:36 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Έχουμε ακούσει πολλά. Έχουμε δει επίσης πολλά. Αλλά, μερικά πράγματα (πολλά δυστυχώς τον τελευταίο καιρό μάλιστα και στα εσωτερικά της ΑΕΚ) κάλλιστα γίνονται ανέκδοτα. Χθες το βράδυ λοιπόν ο Παναγιώτης Μπιτσαξής αποφάσισε να μη γίνει το ματς ΑΕΚ - ΟΦΗ. Η Σούπερ Λίγκα πάλι, ξύπνησε το Σάββατο το πρωί και αποφάσισε να ενεργοποιηθεί! Άνθρωποί της επικοινώνησαν με αντίστοιχους της ΑΕΚ. Και τι πιστεύετε

ότι τους είπαν; «Γιατί δεν παίζεται σήμερα; Σήμερα να παίξετε»! Ούτε στα... σχολεία όλα αυτά, μεταξύ παιδιών, πότε θα παίξουν μεταξύ τους μπάλα! Το τρομερό είναι πως το πρότειναν σοβαρά! Δεν έκαναν πλάκα! «Σήμερα να παίξετε», είπαν! Όλα αυτά περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου! Μετά μόνοι τους είπαν να γίνει το ματς Κυριακή! Φαίνεται πείστηκαν οι άνθρωποι, πως όντως δεν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας Σάββατο, αφού αναβλήθηκε Παρασκευή βράδυ!

Εύλογα η ΑΕΚ τους είπε: «Καλά, πλάκα κάνετε τώρα; Η ομάδα κάνει τώρα προπόνηση. Θα κάνουν προπόνηση τώρα κανονικά και θα τους πούμε πηγαίνετε να παίξετε αγώνα το απόγευμα; Δεν γίνονται αυτά»! Τραγέλαφος! Σε όλα τα επίπεδα!

ΚΑΡΒ.

Keywords
Τυχαία Θέματα