Όρθιος στο «Φρίουλι»

00:16 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE: ΦΑΣΗ ΤΩΝ "32"

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΠΑΟΚ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΦΡΙΟΥΛΙ

Το πλεονέκτημα έδρας πλέον ανήκει στον ΠΑΟΚ ο οποίος κατάφερε να σταθεί και στο Φρίουλι και να αναδειχθεί ισόπαλος με την Ουντινέζε. Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι

αν και δεν επαναπαύτηκαν ούτε στιγμή, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν το οποίο θα τους είναι πολύ χρήσιμο ενόψει του επαναληπτικού στη Τούμπα.

Πολύ καλοί οι Ιταλοί ο οποίοι δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να έχει την μπάλα και την κυριαρχία του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Γκουιντολίν είχαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά οι σημαντικές απουσίες των Ίσλα, Ασαμόα και του Ντι Νατάλε δεν τους επέτρεψαν να "σπρώξουν" την μπάλα στα δίχτυα. Παίκτης της αναμέτρησης για τον ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα ο Κρέσιτς ο οποίος ήταν σε εξαιρετική βραδιά μαζί με τον Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος δεν έκανε λάθη στην άμυνα ενώ είχε και καίριες επεμβάσεις.

Το 0-0 είναι απόλυτα θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα υποδεχθεί την Ουντινέζε στη Τούμπα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

"Πολιορκημένος" ήταν ο ΠΑΟΚ από τους επιθετικούς της Ουντινέζε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι δεχόντουσαν ασφυκτική πίεση στην άμυνα με την μία επίσκεψη, στην εστία του Κρέσιτς, να διαδέχεται την άλλη. Όσο περνούσε η ώρα οι Θεσσαλονικείς προσαρμόζονταν όλο και περισσότερο και με μακρινά σουτ προσπαθούσαν να απειλήσουν τον Χαντάνοβιτς.

Οι παίκτες του Γκουιντολίν από την άλλη "χτυπούσαν" από τα πλάγια την άμυνα του ΠΑΟΚ αφού ο πολύ γρήγορος Αρμέρο βρισκόταν σε μεγάλα κέφια. Ο Κρέσιτς ωστόσο στάθηκε πολύ καλά σε κάθε ευκαιρία των Ιταλών.

Ο χρόνος περνούσε και ο ΠΑΟΚ κατάφερνε να ισορροπήσει την κατάσταση ενώ μερικές φορές επισκεπτόταν την εστία του Χαντάνοβιτς. Παρά τις πολλές ευκαιρίες της Ουντινέζε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με την λευκή ισοπαλία.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε και πάλι τον ΠΑΟΚ κλεισμένο στην άμυνά του αλλά όχι τόσο συστηματικά όσο και στο πρώτο ημίχρονο. Οι Θεσαλλονικείς κατάφεραν, μετά τα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου μέρους, να ισορροπήσουν σχεδόν απόλυτα το ματς με την Ουντινέζε να δείχνει ανά διαστήματα σημάδια κόπωσης.

Οι ευκαιρίες δεν ήταν όσες και στο πρώτο μέρος με το ματς στο δεύτερο 45λεπτο να μην έχει το ανάλογο πάθος.

Ο ΠΑΟΚ δεν δεχόταν γκολ και όσο περνούσε ο χρόνος αυτό ήταν υπέρ του. Οι Θεσσαλονικείς κλείστηκαν στα τελευταία λεπτά και πάλι στην άμυνά τους προκειμένου να κρατήσουν το μηδέν παθητικό για να έχουν το πλεονέκτημα στον επαναληπτικό

Η πολύ καλή εμφάνιση του Κρέσιτς και οι σημαντικές απουσίες της Ουντινέζε στην επιθετική γραμμή, βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να φύγει με την λευκή ισοπαλία από την Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα