Διπλό πρόκρισης για Αϊντχόφεν

00:11 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «32»-ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Χουσεϊν Αβνί Ακέρ»
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Αιντχόφεν, αφού επικράτησε με 2-1 της Τραμπζονσπόρ μέσα στο «Χουσεϊν Αβίν Ακέρ» αποκτώντας προβάδισμα για την είσοδο της στους «16» του θεσμού. Η Αϊντχόφεν πήρε προβάδισμα στο 6' όταν ο Μέρτενς τροφοδότησε τον Μάταβς, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον

Τόλγκα. Πριν η Τραμπζονσπόρ προλάβει να αντιδράσει οι Ολλανδοί «χτύπησαν» ξανά στο 11' όταν Στρούτμαν και Μέρτενς έπαιξαν το ένα-δύο και ο δεύτερος πάσαρε στον Τοιβόνεν, που με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 0-2. Η Τραμπζονσπόρ μείωσε στο 33' όταν ο Κόλμαν τροφοδότησε τον Ολκάν που πέρασε τους Βίλεμς και Μαρσέλο και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Ίσακσον, μειώνοντας σε 1-2. Οι Τούρκοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 68', όμως το πλασέ του Άλτιντοπ μετά την πάσα του Ογκιούν βρήκε τον Ίσακασον σε ετοιμότητα.
ΤΡΑΜΠΖΟΣΠΟΡ: Τόλγκα, Τσεχ, Γιουμλού, Κασάρ, Σέλουστακ, Μπαλκί (78' Μπιερμπερσκί), Κόλμαν (46' Αλανζίνιο), Ογκιούν, Ολκάν, Άλντιντοπ (72' Ενρίκε), Γιλμάζ.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίσακσον, Μανόλεφ, Μαρσέλο, Ντέρικ, Βίλεμς (90+2' Μπουμά), Στρούτμαν, Χάτσινσον, Μέρτενς (78' Γουινταλούμ), Τοιβόνεν, Μάταβς, Λενς.

Keywords
Τυχαία Θέματα