Καλπάζει για τους «16»

00:06 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «32»-ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ-ΤΒΕΝΤΕ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Νασιονάλ Αρίνα»
Σημαντικό βήμα για τον επόμενο γύρο πραγματοποίησε η Τβέντε, αφού νίκησε με 1-0 την Στεάουα Βουκουρεστίου στην «Νασιονάλ Αρίνα» και είναι φαβορί για την πρόκριση στους «16». Η Τβέντε απείλησε

στο 17' με τον Ντε Γιόνγκ να σουτάρει άστοχα από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Γιάνσεν, ενώ στο 24' «άγγιξε» το γκολ όταν ο Μπράμα τροφοδότησε τον Τσαντλί που βρέθηκε τετ α τετ με τον Ταταρουσάνου, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ. Η Στεάουα απάντησε στο 38' όταν ο Τανάσε τροφοδότησε τον Τατού που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Μιχαϊλοφ έδιωξε σε κόρνερ. Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 53' όταν Γιάνσεν και Ντάγκλας συνδυάστηκαν όμορφα και ο πρώτος τροφοδότησε τον Τζον, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ταταρουσάνου για το 0-1. Η Στεάουα Βουκουρεστίου «φλέρταρε» με την ισοφάριση στο 77' όταν ο Τατού τροφοδότησε τον Νίκολιτς, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Ροσάλες έδιωξε προ της τελικής γραμμής.
ΣΤΕΑΟΥΑ Β.: Ταταρουσάνου, Ντανανάε (46' Μαρτίνοβιτς), Τσίριτετς, Άλβες, Μπραντάν, Τανάσε, Μπικφάλβι, Πρεπέλιτσα (66' Μάροβιτς), Τατού, Νίκολιτς (75' Κοστέα).
ΤΒΕΝΤΕ: Μιχαϊλοφ, Κορνελίσε, Βίσχερχοφ, Ροσάλες, Ντάγλας, Μπράμα, Φερ, Γιάνσεν (85' Μπέγκτσον), Ντε Γιόνγκ, Τσαντλί (90' Πλετ), Τζον (75' Μπραιραμί).

Keywords
Τυχαία Θέματα