Όρθιος στη ματωμένη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

22:50 4/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ 2η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α Παππάς

Με βαθμό έφυγε από τη Λεωφόρο έφυγε ο ΠΑΟΚ όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Το ματς σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη

του τα οποία οδήγησαν και στην αναβολή της έναρξης του. Υπήρξε ανταλλαγή αντικειμένων, καπνογόνα και τραυματισμοί.

Όταν το παιχνίδι ξεκίνησε ο ρυθμός ήταν πολύ καλός. Οι "πράσινοι" έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 8' με τον Μπεργκ να πλασάρει εξ επαφής και τον Γλύκο να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια. Στο επόμενο λεπτό ο Αθανασιάδης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά όμως δεν βρήκε στόχο. Σε πανομοιότυπη φάση στο 13' ήταν ο Βούκιτς που από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει με το κεφάλι. Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟ απείλησε με τον Χουχούμη. Τελικά στο 20' άνοιξε το σκορ όταν ο ΠΑΟ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Σιντενφελντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πέτριτς με ωραίο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 30' απείλησε με προβολή του Μπεργκ.

Κακός ο ρυθμός στην επανάληψη με την πρώτη αξιόλογη φάση να σημειώνεται στο 54' όταν ο Μπεργκ πίεσε τον Γλύκο, αυτός έδιωξε την μπάλα πάνω στον επιθετικό του ΠΑΟ με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ. Έξι λεπτά μετά οι "πράσινοι" απείλησαν με τον Καρέλη. Ο Σαλπιγγίδης στο 68' έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟ όμως ο Καπίνο τον "νίκησε" στον τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Μπεργκ να ξεφύγει αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ. Ο Ινσαουράλδε στο 79' έπιασε την κεφαλιά με τον Καπίνο να διώχνει και στη συνέχεια τον διαιτητή να δίνει επιθετικό φάουλ στην παρέμβαση του Σαλπιγγίδη. Τέσσερα λεπτά μετά ο Στοχ σούταρε πάνω στον Καπίνο. Στο 84' όμως μετά τη συρτή σέντρα του Λίνο ο Σαλπιγγίδης δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-1.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ και Χουχούμης, Μέντες (81'Κλωναρίδης), Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς (54'Αντζαγκούν), Καρέλης (62'Λαγός), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ (Γ.Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Λίνο (85'Τζαβέλλας), Ινσαουράλδε, Λάζαρ (59'Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Νάτχο, Βούκιτς (68'Κουλούρης), Στοχ, Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα