Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

21:49 4/5/2014 - Πηγή: AEK365

Παναγιώτης Ντούνης 7

Σε ηλικία μόλις 17 ετών έκανε ντεμπούτο στο τέρμα της ΑΕΚ. Θα μπορούσε να... στιγματιστεί από τη λάθος έξοδο που έκανε στο 43', όμως το ξεπέρασε και με την διπλή απόκρουσή του στην εκπνοή έγινε ο... ήρωας του αγώνα.

Νίκος Αργυρίου 5

Στα αμυντικά του καθήκοντα δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα, όμως στο επιθετικό κομμάτι η συνεισφορά του ήταν σχεδόν μηδενική, αν εξαιρεθεί μια καλή σέντρα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Τάσος Τσουμάγκας 4

Εξακολουθεί να δείχνει

ακόμη «βαρύς» έπειτα από την επιστροφή του από τον τραυματισμό του. Δεν βοήθησε επιθετικά, όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να κάνει, ενώ το τραγικό του λάθος στο τέλος θα μπορούσε να στοιχίσει.

Βασίλης Ρόβας 5

Ξεκίνησε το παιχνίδι ως αμυντικός χαφ. Δεν βοήθησε στην πίεση της ομάδας προς τον αντίπαλο, ενώ προσπάθησε να περάσει κάποιες πάσες που δεν του βγήκαν. Ανασταλτικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.

Κώστας Τσούπρος 2

Στην επανεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα, κατάφερε να δεχθεί δύο κίτρινες μέσα σε τέσσερα λεπτά(!) και αυτό τα λέει όλα. Η φάση της πρώτης κάρτας τον εκθέτει ποδοσφαιρικά, ενώ η δεύτερη δείχνει την παντελή έλλειψη καθαρού μυαλού.

Άνταμ Τζανετόπουλος 5

Το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση κατά τη διάρκεια του αγώνα, εκτός από τις δύο φάσεις στην εκπνοή. Έτσι, ο νεαρός στόπερ έκανε απλώς τα... προβλεπόμενα.

Ρενάλντο Ράμα 5

Είναι εντυπωσιακό ότι ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ με το γκολ του, κατάφερε να είναι από τους πιο... προβληματικούς του γηπέδου. «Έπαιξε» πολύ, ήταν μέσα σε φάσεις, όμως έπαιξε ποδόσφαιρο... αλάνας, ήταν ατομιστής σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες έκανε αχρείαστα... τσαλίμια.

Αλεχάντρε Ντακόλ 5

Για ακόμη μια φορά δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Είχε μόλις τρεις -ουσιαστικές- τελικές σε όλο το ματς, σε αρκετές περιπτώσεις δεν έδειξε καθαρό μυαλό, σε άλλες «κούρασε» τη μπάλα. Ίσως τον έχει επηρεάσει και ο τραυματισμός του.

Έντιν Μούργκα 4

Οι προηγούμενες συμμετοχές του ως αλλαγή είχαν θετικό πρόσημο και είχε προλάβει να δείξει κάποια πράγματα. Η σημερινή του εμφάνιση όμως δεν ήταν ανάλογη. Εκτός από ένα καλό σουτ στο 26' δεν έκανε κάτι άλλο ουσιαστικό.

Δημήτρης Ανάκογλου 4

Λίγα πράγματα για ακόμη μια φορά από τον Έλληνα μέσο. Είχε μια δύο προσωπικές ενέργειες που αρχικά ήταν εντυπωσιακές, όμως και πάλι χάλασαν στο τέλος, όπως έχει συμβεί σε αρκετά παιχνίδια.

Βαγγέλης Πλατέλλας 5

Το πάλεψε, πήρε προσωπικές μονομαχίες, όμως το παιχνίδι δεν του βγήκε. Έκανε δυο τρεις αξιοπρεπείς τελικές, όμως δεν ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα, όπως τον συνηθίσαμε στα προηγούμενα φετινά ματς.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Νίκος Γεωργέας 6

Μπήκε στο παιχνίδι ως αντικαταστάτης του Αργυρίου στο δεξιό άκρο της άμυνας και τουλάχιστον προσέθεσε λίγη... ενέργεια στην πλευρά.

Δημήτρης Γροντής 5

Δεν κατάφερε να... ζωντανέψει σε ικανοποιητικό βαθμό την πλευρά (που με τον Μούργκα ήταν... νεκρή), ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 92'.

Ορέστης Παληαρούτας -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 5

Η εικόνα της ομάδας του δεν τον δικαίωσε, όμως δεν ελέγχεται σε απόλυτο βαθμό γι' αυτό, καθώς ήταν λογικό και αναμενόμενο να αρχίσει πλέον να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, θα πρέπει να προβληματιστεί από το γεγονός ότι οι παίκτες στους οποίους έδωσε ευκαιρίες σήμερα, έδειξαν πως δεν έχουν βελτιωθεί στη διάρκεια της σεζόν μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα