Οι διάσημοι των δημοτικών εκλογών

20:53 4/5/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι της ελληνικής showbiz που απόφασισαν να αφήσουν τις πίστες, το θεατρικό σανίδι, τα γήπεδα και το στυλό για να συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ή δήμαρχοι. Όλοι οι διάσημοι που θα συναντήσετε στα ψηφοδέλτια των δήμων είναι εδώ (δεν

περιλαμβάνονται υποψήφιοι σε περιφέρειες ή ευρωεκλογές):

Δήμος Αθηναίων

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη «Δικαίωμα στην πόλη».

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου «Αθήνα μπορείς».

Ντανιέλ Μπατίστα: Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κατεβαίνει μαζί με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Bασιλική Aγγελή: Ακόμα μια ηθοποιός στο πλευρό του Άρη Σπηλιωτόπουλου που τη γνωρίσαμε από τη Ζωή της Άλλης και τα Κλεμμένα Όνειρα.

Τζούλια Παπαδημητρίου: Η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου βρίσκεται και αυτή στην ομάδα του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Βάσια Τριφύλλη: Η ήδη δημοτική σύμβουλος, κ. Τριφύλλη, θα διεκδικήσει την επανεκλογή της ως υποψήφια με τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Άννα Φόνσου: Η ηθοποιός κατεβαίνει στο δήμο Αθηναίων στο πλευρό του Νικήτα Κακλαμάνη παρόλο που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων την τετραετία 2006-2010 με την παράταξη του Κώστα Σκανδαλίδη.

Αγγελική Λάμπρη: Η ηθοποιός που έγινε γνωστή ως «Αγγέλα» από το «Παρά Πέντε» θα κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας με την παράταξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Τιτίκα Στασινοπούλου: Η ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφια με τον Βασίλη Καπερνάρο.

Δήμος Γλυφάδας

Βάνα Μπάρμπα: Η ηθοποιός θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Γλυφάδα με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας».

Δήμος Βύρωνα

Ιωάννα Σουλιώτη: Το πρώην μοντέλο κατεβαίνει στις εκλογές με την παράταξη του Παναγιώτη Κόνσουλα «Βύρωνας Καθαρή Επιλογή».

Ισαβέλλα Δάρα: Ακόμα ένα μοντέλο στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Κόνσουλα, η Ισαβέλλα Δάρα.

Στέλιος Διονυσίου: Ο τραγουδιστής θέτει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κόνσουλα.

Χάρης Σώζος: Ο ηθοποιός κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Στάση Βύρωνα» του Άκη Κατοπώδη

Δήμος Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης

Στέλλα Κονιτοπούλου: Η τραγουδίστρια των νησιώτικων τραγουδιών είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας».

Δήμος Καλλιθέας

Σοφία Βογιατζάκη: H ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καλλιθέας με τον συνδυασμό του δημοσιογράφου Λάζαρου Λασκαρίδη.

Δήμος Περιστερίου

Κωνσταντίνα Πρασσά

Από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου το 2006 στέφθηκε «Μις Τουρισμός», στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα κατέβει η καλλονή Κωνσταντίνα Πρασσά, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία, διεκδικώντας μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Περιστερίου, στο πλευρό του νυν δημάρχου Αντρέα Παχατουρίδη.

Δήμος Σπατών- Αρτέμιδας

Στέλλα Γιαμπουρά: Ακόμα ένα μοντέλο κατεβαίνει στις εκλογές. Η Στέλλα Γιαμπουρά κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το κόμμα «Νέα Εποχή, δύναμη αλλαγής» στο Δήμο Σπατών- Αρτέμιδος με επικεφαλής τον Δημήτρη Μάρκου.

Δήμος Μαραθώνα

Ηλίας Ψινάκης: Αφού διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων από το 2010, ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να κατέβει για δήμαρχος στο Δήμο Μαραθώνα, όπου διαμένει τα τελευταία 18 χρόνια.

Δήμος Στυλίδας

Απόστολος Γκλέτσος: Ο ηθοποιός προσπαθεί να πετύχει την επανεκλογή του στο Δήμο Στυλίδας καθώς θέλει να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια.

Δήμος Πειραιά

Γιώργος Σιγάλας: Ο γνωστός μπασκετμπολίστας κατεβαίνει στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Αντώνης Νικοπολίδης: Αθλητικό ενδιαφέρον και στο αντίπαλο «στρατόπεδο» με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη.

Νόνη Δούνια: Η Νόνη Δούνια συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Πειραιά.

Δήμος Χαϊδαρίου

Τάσος Χαλκιάς: Ο ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Χαϊδαρίου.

Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης

Λευτέρης Πανταζής: Παρόλο που αρχικά ο τραγουδιστής σχεδίαζε να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί με όλη του την ενέργεια στον δήμο. Γι αυτό αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Δήμος Αλίμου

Κώστας Σόμμερ: Ο ηθοποιός κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή.

Δήμος Σαρωνικού

Γιώργος Λιανός: Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λαγονήσι, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σαρωνικού, στο πλευρό του φίλου του και υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη.

Δήμος Καλλιθέας

Γιώργος Γερολυμάτος: O γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας γιατί όπως λέει «από τα παιδικά μου χρόνια ζω στην Καλλιθέα, έναν τόπο που τόσο πολύ έχω αγαπήσει και θέλω να προσφέρω».

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας

Μιχάλης Παυλής: Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «Νεο-ανεξάρτητη Πρωτοβουλία» του Γιώργου Αράπογλου.

Λύσανδρος Γεωργαμλής: Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ, Λύσανδρος Γεωργαμλής, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου στο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Κώστας Μπίγαλης: Ο τραγουδιστής και γνωστός ΑΕΚτζης Κώστας Μπίγαλης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ζούμε μαζί» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δήμος Νέας Σμύρνης

Γιώργος Νινιός

Με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση-Νέα Σμύρνη- Ποιότητα Ζωής», στο πλευρό του Γιώργου Κουτελάκη, θα κατέβει ο γνωστός ηθοποιός.

Δήμος Πύργου

Μιχάλης Μανιάτης: Ο ηθοποιός έθεσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος στον Πύργο της Ηλείας.

Δήμος Σπάρτης

Μανούσος Μανουσάκης: Ο γνωστός σκηνοθέτης πολλών τηλεοπτικών σειρών κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Φούρκα.

Δήμος Τρίπολης

Αντωνία Γιαννούλη: Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα τηλεοπτικά σίριαλ του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή» και «Λάμψη», διεκδικεί τη δημαρχία στο Δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία» που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δήμος Μεσσήνης

Γιώργος Γιαννόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε εκλεγεί στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου με τον νικητήριο συνδυασμό της Ηλιούπολης, αυτή τη φορά ο ηθοποιός θα κατέει στο Δήμο Μεσσήνης στο πλευρό του νυν δημάρχου Στάθη Αναστασόπουλου.

Keywords
αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, ηλιας ψινακης, αποστολος γκλετσος, λευτερης πανταζης, showbiz, θεατρο, εκλογες, ψηφοδελτια, αθηνα, ΑΕΚ, τζουλια, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΤ1, νέα, πειραιας, ολυμπιακος, συριζα, δημοτικες εκλογες 2010, εκλογες 2010, δημοτικοι συμβουλοι, σταυροι δημοτικων εκλογων, δημοτικοι συμβουλοι δημου αθηναιων, η ζωη της αλλης, τζουλια 2 μαυροι download, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, τζουλια αλεξανδρατου 2012, αγγελικη, εκλογες 2010 δημοτικες, κλεμμενα ονειρα, γηπεδα, ηθοποιος, ιωαννα σουλιωτη, ονειρα, σμυρνη, ψινακης, αννα, βανα μπαρμπα, βρισκεται, γαβριηλ, γιωργος γερολυματος, γκλετσος, γλυφαδα, δυναμη, δημος, εγινε, εκστρατεια, ενεργεια, εποχη, ζωη, ιωαννα, ισαβελλα, κινηση, κηφισιας, κομμα, λαγονησι, λαζαρου, νεα σμυρνη, ομαδα, παιδικα, ποιοτητα, ρενος χαραλαμπιδης, σιγαλας, σιριαλ, σομμερ, σοφια, στυλο, τασος, τραγουδιστρια, φορα, κωνσταντινα, κωστας, λιανος, showbiz, θελω να, θεσεις, χαλκιας, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα