Οργή για τον Αλβανό δολοφόνο του ηλικιωμένου ζευγαριού

13:19 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στα Ιωάννινα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του ηλικιωμένου ζευγαριού που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο Αλβανό το βράδυ του Σαββάτου. Στην θέα του δράστη τα παιδιά και οι συγγενείς των θυμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, ξέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό και λίντσαραν τον δολοφόνο.
Ο 30χρονος είναι ο δράστης της διπλής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε χθες τα ξημερώματα περίπου στις 06.00 το πρωί, σε οικισμό του χωριού Κτίσματα Πωγωνίου, στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Οι δυο ηλικιωμένοι δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, πιθανόν από κοντάκι όπλου, την ώρα που βρίσκονταν στα κρεβάτια τους.
Οι άτυχοι ηλικιωμένοι, αν και είχαν φροντίσει να θωρακίσουν το σπίτι τους με κάγκελα στα παράθυρα, δεν είχαν ασφαλίσει την πόρτα της εισόδου, από την οποία μπήκε ο άγνωστος δράστης. Το έγκλημα τοποθετείται γύρω στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου (11-05-2013). Όπως όλα δείχνουν, ο κακοποιός μπήκε στο σπίτι, τους σκότωσε και άρπαξε τα κλειδιά του αγροτικού αυτοκινήτου του ζευγαριού.
Νωρίτερα ο άνδρας φέρεται να εισέβαλε οπλισμένος στο καφενείο-ταβέρνα του χωριού, απειλώντας τους 30 κατοίκους που βρίσκονταν εκεί, να του δώσουν χρήματα. Ο δράστης, μπήκε στο καφενείο, κρατώντας στα χέρια του δύο χειροβομβίδες. Άφησε τη μια πάνω σε τραπέζι και αρχικά αποπειράθηκε να αρπάξει δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ακολούθως αφαίρεσε την τσάντα 57χρονης γυναίκας και βγήκε από το καφενείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα