Final Four | Συγκίνηση στην ΤΣΣΚΑ για "Τεό" (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατόρθωσε εν τέλει να τερματίσει τρίτη στο Λονδίνο και μετά τον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα η συγκίνηση ήταν μεγάλη στα αποδυτήρια της "ρωσικής αρκούδας".

Ο λόγος; Μα φυσικά το γεγονός ότι αυτό ήταν το τελευταίο Φάιναλ Φορ του Θοδωρή Παπαλουκά. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, τον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν,

και φυσικά όλους όσοι τον βοήθησαν στην ΤΣΣΚΑ, αλλά τα καλύτερα τα είπε για τον προπονητή του, Έτορε Μεσίνα.

"Θέλω να τον ευχαριστήσω. Είναι το τελευταίο του ματς στην Ευρωλίγκα. Έχει προσφέρει πολλά σε αυτό το σύλλογο και ελπίζω όταν τελειώσει η καριέρα σας να έχετε κάνει τόσα πράγματα όπως εκείνος", είπε για τον Παπαλουκά ο Ιταλός κόουτς.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Πρώτα απ΄ όλα τον Αντρέι (σ.σ. Βατούτιν) και φυσικά τον κόουτς (σ.σ. Ετόρε Μεσίνα), αφού αν δεν ήταν αυτός, εγώ δεν θα ήμουν εδώ και όσα πέτυχα στην καριέρα μου, λίγα ή πολλά, τα οφείλω σ' εκείνον. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς. Ξέρω ότι πολλές φορές σας... έπρηξα, αλλά το έκανα γιατί πάντα μου αρέσει και θέλω να νικάω. Επίσης είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ, καθώς ήμασταν μαζί πριν τον ημιτελικό και μείναμε όλοι μαζί παρά την άσχημη ήττα, δείχνοντας πως είμαστε ομάδα. Σας ευχαριστώ", ήταν τα λόγια του "Τεό".

Στη συνέχεια, οι δηλώσεις έδωσαν τη θέση τους στις αγκαλιές και τα φιλιά, με τη συγκινησιακή φόρτιση να είναι μεγάλη για τον σπουδαίο Έλληνα άσο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα