Οι πέντε παίκτες που εξετάζει η ΑΕΚ στην Αργεντινή

10:33 3/5/2014 - Πηγή: AEK365

Πέντε περιπτώσεις παικτών εξετάζει η ΑΕΚ στην Αργεντινή και άνθρωπός της θα βρεθεί εκεί προκειμένου να τους τσεκάρει. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος παρέδωσε στον Τραϊανό Δέλλα τη λίστα με τους πέντε ποδοσφαιριστές, με το δημοσίευμα της "ΩΡΑΣ" να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ένα από τα ταξίδια που ετοιμάζουν στην ΑΕΚ προκειμένου να παρακολουθήσουν παίκτες θα έχει προορισμό την Αργεντινή, με την «Ένωση» να περνά από

«κόσκινο» το πρωτάθλημα της χώρας της Λατινικής Αμερικής ώστε να βρει την περίπτωση ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστών που αναζητά. Στο εν λόγω ταξίδι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα πάει ο Νίκος Λυμπερόπουλος ή κάποιος άνθρωπος από το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, αλλά ούτε και το πότε θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» η ΑΕΚ θέλει να τσεκάρει συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, που είτε έχουν προταθεί, είτε «αρέσουν», προκειμένου να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητές τους και να κρίνει αν θα προχωρήσει κάποια από τις υποθέσεις. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας μάλιστα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» θα ταξιδέψουν στην Αργεντινή προκειμένου να «τσεκάρουν» πέντε συγκεκριμένους παίκτες, που βρίσκονται στη λίστα του «Δικεφάλου» από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής!

Η εν λόγω λίστα με αυτά τα πέντε ονόματα παραδόθηκε από τον Νίκο Λυμπερόπουλο στον Τραϊανό Δέλλα και ο προπονητής της ΑΕΚ επιθυμεί να υπάρξει λεπτομερής έλεγχος αυτών των περιπτώσεων, προτού παρθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις! Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά και τους 5 παίκτες που βρίσκονται στη λίστα και δεν αποκλείεται για να γίνει αυτό, στο ταξίδι να συμμετέχουν περισσότεροι από ένας άνθρωποι της «Ένωσης».

Οι στόχοι που εξετάζει η ΑΕΚ είναι σχετικά προσιτοί οικονομικά και αξίζει να σημειωθεί πως και οι πέντε παίκτες που αναφέραμε πως βρίσκονται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι. Ανάμεσά τους βρίσκονται έμπειροι ποδοσφαιριστές, που μπορούν να έρθουν το καλοκαίρι και να λογίζονται ως βασικές λύσεις αλλά και άλλοι, νεαρής ηλικίας που δείχνουν εξελίξιμοι και που αν αποκτηθούν, αυτό θα γίνει με την προοπτική να εξελιχθούν σε παίκτες πρώτης γραμμής, στο μέλλον.

Πάντως αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η ΑΕΚ δεν πηγαίνει στην Αργεντινή με το σκεπτικό να κάνει οπωσδήποτε μια μεταγραφή από εκεί και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί στο τέλος, κανείς από τους πέντε παίκτες που θα «τσεκάρουν» οι άνθρωποι της «Ένωσης». Η λίστα που παρέδωσε στον «Τράι» ο «Λύμπε» θα εξεταστεί προσεκτικά από την ΑΕΚ και αφού αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα, θα παρθούν οι αποφάσεις για την κάθε περίπτωση που θα «τσεκάρει» το προσεχές διάστημα ο «Δικέφαλος»".

Keywords
Τυχαία Θέματα