Δεν θέλει να φύγει ο Σαλπιγγίδης

09:00 3/5/2014 - Πηγή: AEK365

Σαλπιγγίδης και Βρύζας τα είπαν για το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να επισημαίνει ότι δεν θέλει να φύγει από την ομάδα.

Ο διεθνής άσος θεωρούνταν με το... ένα πόδι εκτός Δικεφάλου τα τελευταία 24ωρα λόγω του επεισοδίου στην προπόνηση με την επίσκεψη των οπαδών μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ο ίδιος ανέφερε σε συνάντησή του με τον Βρύζα πως δεν είναι στις προθέσεις του κάτι τέτοιο. Έχοντας ξεπεράσει το... σοκ

των προηγουμένων ημερών, ο «Σάλπι» τόνισε πως δεν θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά ταυτόχρονα εμφανίζεται να εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως η ΠΑΕ άφησε απροστάτευτους τους παίκτες σχετικά με όσα έγιναν από την επίσκεψη των οργανωμένων.


Ο έμπειρος επιθετικός έδειξε πάντως σαφώς ανεβασμένος και σε θέση να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα στα προσεχή παιχνίδια, αλλά παράλληλα επισημάνθηκε και η ανάγκη να υπάρξει γενικότερη προστασία της ομάδας από τη διοίκηση του συλλόγου σε γεγονότα σαν κι αυτά του τελευταίου διαστήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα