Kαι πώς να μπεις στο Τσάμπιονς Λιγκ;

09:12 3/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ομάδες μεγαθήρια θα βρεθούν στο δρόμο της ομάδας που θα πάρει το δεύτερο ελληνικό εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει να μπει στους ομίλους μέσω των προκριματικών.

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος κι Αστέρας Τρίπολης παλεύουν για τη 2η θέση του πρωταθλήματος μέσω των πλέι οφ, η οποία και θα δώσει το δεύτερο -πιθανώς χρυσοφόρο- εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, έστω και

μέσω της διαδικασίας των προκριματικών. Όποια ομάδα κι αν το πάρει, είναι δεδομένο πως θα συμμετάσχει στον πρώτο προκριματικό γύρο, αλλά εφόσον καταφέρει να περάσει από εκεί, θα αρχίσουν και τα... δύσκολα.


Και οι πέντε άλλωστε που πιθανότατα θα βρεθούν στον δρόμο της ελληνικής ομάδας που θα έχει προκριθεί είναι πολύ δυνατοί αντίπαλοι και οι περισσότεροι προκαλούν... φόβο, άλλοι λιγότερο κι άλλες περισσότερο, ενώ θα είναι όλοι τους ισχυροί, όπως παρουσιάζει το «Goal» κι ο Ανδρέας Δημάτος. Συγκεκριμένα εξασφαλισμένη θέση έχει η Πόρτο, πιθανότατα θα είναι η Νάπολι με τη Μπιλμπάο και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η πεντάδα συμπληρώνεται από τις Άρσεναλ, Λεβερκούζεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα