Οι αλλαγές Κωστένογλου και η... τρέλα

09:45 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Mετά από μία ανάλυση που κάνει η εφημερίδα σχετικά με την πορεία της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι η Ένωση έχει πέσει από 28η θέση που ήταν το 1998 στην 76η, αναφέρεται στον αγώνα με τον ΟΦΗ και πως την προετοιμάζει ο Νίκος Κωστένογλου. Στο ρεπορτάζ σημειώνεται η πρόθεση του Κωστένογλου να χτυπήσει η ΑΕΚ από τα άκρα στο ματς όπως τη μετέφερε στους παίκτες

του: "Ο Κωστένογλου έδειξε και τον αγωνιστικό τρόπο που η ΑΕΚ θα μπορέσει να διασπάσει την άμυνα των Κρητικών. «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή και πολλούς παίκτες στον άξονα. Κάτι που σημαίνει πως πρέπει να τους ανοίξουμε από τα άκρα. Χρειαζόμαστε ταχύτητα, καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές, χωρίς άγχος και πίεση» τόνισε ο «Κωστέ».
Είναι προφανές πως ποντάρει πολλά στην παρουσία του -«φρέσκου», αφού δεν έπαιξε όλο το ματς στη Μόσχα- Λεονάρντο, που υπό τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στο «Γεντί Κουλέ» θεωρείται πως θα έχει ευκαιρία να εξαπολύσει κάποια από τα «φαρμακερά» του σουτ". Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στην έως τώρα παρουσία του Κωστένογλου στα αποδυτήρια τονίζοντας ότι εξελίσσεται σε "πατερούλη" των αποδυτηρίων.

SPORTDAY

Mετα τα αγωνιστικά θέματα ασχολείται η SPORTDAY η οποία έχοντας τίτλο στην πρώτη της σελίδα, σχετικά με την ΑΕΚ, αλλάζει για να "χτυπήσει" τον ΟΦΗ στα άκρα, τονίζει στο ρεπορτάζ της: "Έπειτα από ένα μακρύ σε διάρκεια και κουραστικό ταξίδι η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα από τη Μόσχα. Στην προπόνηση το απόγευμα ο προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που είχαν στο παιχνίδι της Πέμπτης, ενώ στην πορεία τους ανέλυσε το επόμενο παιχνίδι, με τον ΟΦΗ: "Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να έχουμε αποτέλεσμα, πρέπει να παίξουμε πιο ανοιχτά και να επιχειρούμε να επιτεθούμε από άκρα". Επίσης η εφημερίδα θίγει το επιθετικό πρόβλημα της ΑΕΚ τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο ο Μπέλεκ αυτός που παρουσιάζει "αφλογιστία", σημειώνοντας ωστόσο ότι ο Γκανέζος δείχνει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τα αγωνιστικά και το ματς με τον ΟΦΗ δεσπόζουν στην εφημερίδα: "Κανείς στην ΑΕΚ δεν συμβιβάζεται μόνο με τις καλές εμφανίσεις. Αποφασισμένοι Κωστένογλου και παίκτες να πείσουν μια και καλή τους Ενωσίτες ότι η ομάδα βρίσκει ταυτότητα. Στην Κρήτη η νίκη και τα γκολ για την ΑΕΚ! Στα αγωνιστικά φώναξαν όλοι "παρών" στην αποστολή βρίσκονται οι Κοντοές, Καράμπελας, Γκέντσογλου και Χοσέ Κάρλος, μέσα και οι Δέλλας, Λύμπε". Επιπλέον η εφημερίδα αναφέρεται και στα διοικητικά τονίζοντας στο ρεπορτάζ της: "Μόνο σενάρια υπάρχουν έως τώρα στα διοικητικά και δεν κινείται τίποτα το ουσιαστικό, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν υπάρχει στασιμότητα στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών. Ο Νοτιάς από την πλευρά του παραμένει πιο... ανενεργός από ποτέ".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Και η συγκεκριμένη εφημερίδα ασχολείται με τα αγωνιστικά και την έξοδο της ΑΕΚ στην Κρήτη: "Τρέλα για το διπλό" τονίζεται στο ρεπορ

Keywords
Τυχαία Θέματα