Λεβαδειακός, Δόξα στην Super League

09:15 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά την οριστική απόφαση για πρωτάθλημα 16 ομάδων, η Super League συνεδριάζει ξανά σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 για να αποφασίσει ποια θα είναι η ομάδα "A" και ποια η ομάδα "B" με το χρίσμα να δίνεται σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Σημειώνεται πως η διοργανώτρια Αρχή δεν θα επικαλεστεί, για την απόφαση της, αποφάσεις που έχει εκδώσει η ίδια αλλά αποφάσεις της ΕΠΟ ενώ δεν θα ληφθεί υπόψη η οδηγία της UEFA

καθώς και η γνωμοδότηση πανεπιστημιακού καθηγητή που κατέθεσε η Λάρισα.

Έτσι λοιπόν δεν θα επιλεγούν η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός με την ΑΕΛ να "πληρώνει" τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος στην χθεσινή συνεδρίαση, σχολιάζοντας την απόφαση για πρωτάθλημα 16 ομάδων έκανε λόγο για "κολοτούμπες" προκαλώντας την δυσαρέσκεια των μελών της Super League.

Όπως είναι φυσικό, Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν θα καθίσουν άπραγοι και θα προσφύγουν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ενώ η διοίκηση της ΑΕΛ εμφανίζεται αποφασισμένη να καταθέσει αγωγές για διαφυγόντα κέρδη 15 εκ. ευρώ.

Παράλληλα, η Super League έχει να αντιμετωπίσει και ένα άλλο "μέτωπο" αυτό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας με τις δυο ομάδες να αναμένουν την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για την ανάκληση ακύρωσης της μη χορήγησης πιστοποιητικού από την ΕΕΑ. Η διοργανώτρια Αρχή αναμένεται να μην βάλει Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό να αγωνιστούν το άλλο Σαββατοκύριακο καθώς θα περιμένει πρώτα την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου. Επίσης η Super League δεν θα διαγράψει από μέλη της τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα μέχρι να βγει η απόφαση και θα ισχύσει η προσωρινή ανάκληση της ιδιότητας του μέλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα