Οι Ρώσοι επιστρέφουν στην ΑΕΚ...

08:45 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Όπως είχε πει ο Σταύρος Αδαμίδης συζητήσεις με επενδυτές υπάρχουν και δημοσίευμα της εφημερίδας Εξέδρα, αναφέρει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ρόλαντ Ισάεφ, έναν Ρώσο επιχειρηματία ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρεία Patero D, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και το deal θα επιτευχθεί

εφόσον πρώτα οι Ρώσοι μπουν στην ΑΕΚ βάζοντας 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας - έως το τέλος του χρόνου. Από τις αρχές του 2012, εφόσον μπουν φυσικά τα πρώτα λεφτά τότε θα πρέπει να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της «Ένωσης» προκειμένου να πιστωθεί το 9% των μετοχών της ΠΑΕ, το οποίο θα πάρει ο Ισάεφ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ που θα καταβάλει.

Όπως γράφει η εφημερίδα, το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία μετά τις τελευταίες εξελίξεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Όσον αφορά τον Ρόλαντ Ισάεφ, είναι ένας εκ των τριών ιδιοκτητών της Patero D, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευών, ενώ διαχειρίζεται και κτιριακά συγκροτήματα. Η περιουσία του Ρώσου μεγιστάνα υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην 444η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη χώρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα