Ο Στέφενς άφησε έξω τον Γκαρσία!

13:19 28/7/2013 - Πηγή: AEK365

Χωρίς Κάτσε, Σπυρόπουλο, Γκαρσία και Λόπεθ κόντρα στη Μέταλιστ την Τρίτη (30/7) ο ΠΑΟΚ με τον Χούουμπ Στέφενς να τους αφήνει εκτός αποστολής. Εκπληξη ο αποκλεισμός των δυο πρώτων!
Μετά το τέλος της κυριακάτικης (28/7) προπόνησης, ο Ολλανδός τεχνικός ανακοίνωσε τα 18 ονόματα της αποστολής. Σ' αυτά, λοιπόν, δεν βρίσκονταν αυτά του Ουρουγουανού, αλλά και του νεοαποκτηθέντα Ισπανού με τον Στέφενς να είναι δεδομένο πως θεωρεί ότι αμφότεροι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι εν όψει της

δοκιμασίας με τους Ουκρανούς. Για τον πρώτο, πάντως, είχε φανεί πως θα μείνει εκτός από το φιλικό με τη Νις (6-0), όπου και πάλι δεν τον είχε στους εκλεκτούς του, ενώ ο δεύτερος δεν μπήκε στην αποστολή λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Από κει και πέρα, εκτός έμεινε ο Νίκος Σπυρόπουλος, αλλά και ο Εργκους Κάτσε. Δυο αποκλεισμοί που για πολλούς είναι έκπληξη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο αποκλεισμός τους από την αποστολή δεν ήταν κάτι το αναμενόμενο με τον Στέφενς να δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στα αριστερά στον Λίνο που είναι το μοναδικό μπακ γι' αυτή την πλευρά στην αποστολή, ενώ για τον δεύτερο φαίνεται πως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ολλανδού παρότι πέρσι έβγαλε μάτια...

Επίσης εκτός έμειναν οι Γιακουμής, Γιάννου, Δεληγιαννίδης, Πέλκας, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου και Πόποβιτς.

Σε ό,τι αφορά στα της προπόνησης που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, το πρόγραμμα δεν ήταν υψηλής έντασης, δεδομένου ότι επρόκειτο για την προτελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τη Μέταλιστ.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηλε σε μίνι τουρνούα 6 εναντίον 6 και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Πριν αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Αναλυτικά η αποστολή: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο,Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Βίτορ, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς, Γεωργιάδης, Λούκας, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα