Τους τα έχωσε ο Αναστασίου

13:19 28/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τα πρώτα «γκάζια» από τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός με τον 40χρονο προπονητή να κάνει έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες για τη συνολική εικόνα της ομάδας στην τεσσάρα από τη Βαλενσιέν.

Η πρώτη έντονη ομιλία του Αναστασίου στους παίκτες του «τριφυλλιού» είναι γεγονός. Ο νεαρός τεχνικός, όμως, φρόντισε να μην αναφερθεί προσωπικά σε κάποιον παίκτη. Να μην ρίξει ξεχωριστά στον καθένα ευθύνες, αλλά να μιλήσει για την συνολικά κακή εικόνα της ομάδας στο φιλικό με τους Γάλλους.

Ο προπονητής των «πράσινων» ζήτησε απ' όλους να ΄χουν

στο μυαλό τους ποια φανέλα φορούν και τόνισε πως άπαντες θα πρέπει να δίνουν το 100% των όποιων δυνατοτήτων τους σε κάθε ματς.

«Θα πρέπει όλοι να μάθετε ποια φανέλα φοράτε και να την σέβεστε πάνω από όλα δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό σε κάθε ματς. Είτε πρόκειται για φιλικό, είτε για επίσημο», είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αναστασίου.

«Η συνολική μας παρουσία ήταν πάρα πολύ κακή στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κάναμε λάθη που δεν έπρεπε», κατέληξε ο 40χρονος προπονητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα