Ο πιο... ροκ παπάς όλων των εποχών! (ΦΩΤΟ)

19:13 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πατέρας Γκόφο δεν είναι ένας ιερέας σαν τους άλλους! Ο συγκεκριμένος καθολικός ιερέας από το Μεξικό, δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι είναι γνήσιος ροκάς, ότι πηγαίνει σε μπαρ, ότι διαβάζει ανελιπώς Playboy, ότι το δωμάτιό του έχει αφίσες του Τσε και του Μπάτμαν, καπνίζει, βρίζει και λέει ανέκδοτα στα κηρύγματά του!

O κατα κόσμος Αδόλφο Χουέρτα Αλεμάν όταν ήταν νέος ήθελε να γίνει στρατιωτικός, αστυνομικός, πυροσβέστης ή δάσκαλος, αλλά τελικά κατέληξε παπάς στη μεξικανική πόλη Σατίλο κάτι στο οποίο, όπως λέει, μάλλον έπαιξαν

ρόλο οι αξίες με τις οποίες μεγάλωσε στη βαθιά θρησκευόμενη οικογένειά του.

Παρόλο όμως που τάχθηκε στο έργο του Θεού, αυτό δε σημαίνει ότι εγκατέλειψε τις παλιές του αγάπες, όπως τη ροκ μουσική και τις γρήγορες μηχανές. Αντιθέτως, αποφάσισε να μην αλλάξει την προσωπικότητά του, ώστε να προσεγγίσει και εκείνους στους οποίους η παραδοσιακή θρησκεία δεν είχε τίποτα να πει.

Έτσι, δεν παραλείπει να βάφει τα μαλλιά του κόκκινα, να φοράει δαχτυλίδια και βραχιόλια με νεκροκεφαλές στην εκκλησία, να οδηγεί τη μηχανή του, ακόμα και να αναφέρεται σε ροκ τραγούδια στα κηρύγματα.

Φυσικά, δεν είδαν όλοι με θετικό μάτι στο ποίμνιό του τον νέο τους, πολύ διαφορετικό, ιερέα τους. Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να τον χαρακτηρίσουν σατανιστή, ωστόσο με τον καιρό, την αγάπη του και την ειλικρίνειά του κατάφερε να πείσει ακόμα και τους πιο συντηρητικούς!

Ο Πατέρας Γκόφο πηγαίνει στις πιο επικίνδυνες γειτονιές γύρω από το Σατίλο, σε μέρη που κανείς άλλος δεν τολμάει να βρεθεί. Του αρέσει να συνδέεται με διαφορετικούς ανθρώπους και πιστεύει ότι είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσει μαζί τους στα πάρτι και στα μπαρ παρά στην εκκλησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα