«Νομίζω ότι θα πεθάνω. Σας αγαπώ όλους»

18:11 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα 14χρονο κορίτσι λίγα λεπτά πριν πεθάνει μέσα στο αυτοκίνητο ενός μεθυσμένου οδηγού έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Νομίζω ότι θα πεθάνω. Σας αγαπώ όλους», κάτι που δυστυχώς έμελλε να επαληθευτεί.

Η 14χρονη Κέλε Λόρι από το Λινκολνσάιρ της Βρετανίας βρισκόταν στο αυτοκίνητο ενός φίλου του πατέρα της, του Στίβεν Χέιτερ, ο οποίος όπως αποδείχτηκε είχε τουλάχιστον διπλάσια ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του από το επιτρεπόμενο. Ο άντρας χωρίς να μπορεί να ελέγξει την οδήγησή του έτρχε σαν τρελός με αποτέλεσμα

κάποια στιγμή να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό να ανατραπεί. Η κοπέλα πέθανε ακαριαία, ενώ ένα 13χρονο αγόρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως ανέφερε το 13χρονο παιδί στη συνέχεια, οι δυο τους παρακαλούσαν τον Χέιτερ να κατέβουν από το αυτοκίνητο καθώς φοβούνταν και αυτός τους απάντησε να μην «είναι χαζοί» και ότι δεν κινδυνεύουν. Ωστόσο, λίγο αργότερα τα αποτελέσματα ήταν τραγικά.

Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια από τις αναλύσεις αίματος, ο Χέιτερ είχε υπερδιπλάσιο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του που έφτανε τα 147 mg στα 100 ml αίματος. Όπως αποκαλύφθηκε το προηγούμενο βράδυ έπινε επί 8 ώρες ασταμάτητα κρασί, μπύρες και βότκα και μετά από λίγες ώρες ύπνου ήπιε ξανά κρασί και οδήγησε.

Ο ίδιος ο Χέιτερ τραυματίστηκε ελαφρά και σύμφωνα με το δικαστήριο καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλακή και σε 2 χρόνια απαγόρευσης οδήγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα