Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης λόγω Δώνη!

09:07 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαμάχη μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Δώνη με την ΠΑΕ να έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια έπειτα από την απόφαση να επιδικαστούν περίπου 500.000 ευρώ στον πρώην τεχνικό της ομάδας. Ωστόσο, αυτή η διαμάχη, όσο παραμένει, ανοικτή είναι πιθανόν να αποτελέσει κίνδυνο για το ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL

NEWS, για την ΕΠΟ ισχύει μόνο το ποσό που επιδικάστηκε στον Δώνη και όχι η προσφυγή της ΠΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια αφού δεν έχει δεχτεί κάποια ενόχληση από την τακτική δικαιοσύνη. Αυτό σημαίνει πως, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΠΟ, αν μέχρι να εξεταστεί ο φάκελος της ΠΑΕ δεν έχει λυθεί το θέμα με την οφειλή προς τον Δώνη, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στο θέμα της αδειοδότησης του ΠΑΟΚ.
Ο υπεύθυνος του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, δεν δεσμεύεται πως θα περιμένει την εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια και έτσι για τον ίδιο ισχύει μόνο, αυτή την στιγμή, η απόφαση για καταβολή αποζημίωσης στον Δώνη.
Σημειώνεται πως για να γλιτώσει αυτόν τον κίνδυνο ο ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται να εξοφλήσει άμεσα το ποσό, απλά να έρθει σε μια συμφωνία με τον πρώην προπονητή της ομάδας και να υπάρξει διακανονισμός ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα