«Ο Κάκος μου είπε ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής»

00:17 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Θα μπορούσε να είχε αποβληθεί σε άλλες δύο περιπτώσεις, μετά από σκληρά μαρκαρίσματά που έκανε σε παίκτες της ΑΕΚ. Τελικά ο Κάκος απέβαλε τον Αγκάνθο επειδή στον πανηγυρισμό του σήκωσε τη μπλούζα του για να δείξει ένα μήνυμα στη μνήμη του αδικοχαμένου Άγγελου. Ο φορ του Άρη ήταν έξαλλος με την απόφαση του Κερκυραίου και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα προχώρησε σε μία αποκάλυψη που

θα συζητηθεί... Ο Αγκάνθο ισχυρίστηκε πως όταν ζήτησε από τον Κάκο το λόγο που τον απέβαλε η απάντηση που πήρε από τον διαιτητή ήταν: "Επειδή είμαι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής"! Αν μη τι άλλο... ταπεινός ο Κάκος.

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν γίνεται να μας αντιμετωπίζουν έτσι. Ο θάνατος του Άγγελου μας συγκλόνισε όλους και μας επηρέασε πάρα πολύ ο άδικος χαμός του. Εγώ απλά ήθελα να στείλω τη δύναμη στην οικογένεια του Αγγελου», δήλωσε αρχικά ο Αγκάνθο και συνέχισε:

«Δεν γίνεται να πατάμε πάνω σε έναν κανονισμό και να ξεχνάμε το συναίσθημα. Απαιτούμε σεβασμό και μόνο. Τίποτα παραπάνω. Μίλησα με τον διαιτητή και μου είπε ότι είναι διεθνής και ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής. Εγώ πάντως απορώ για ένα πράγμα. Πως γίνεται ενώ είναι τόσο καλός, κάθε φορά που παίζουμε να έχουμε παράπονα και προβλήματα μαζί του. Κόλλησε στη λεπτομέρεια και ενώ πανηγύριζαν όλοι οι παίκτες αυτός με σημάδεψε για να με αποβάλλει. Εγώ ήθελα να στείλω ένα μήνυμα, τίποτα περισσότερο. Με απέβαλε σε ένα κρίσιμο σημείο και άφησε την ομάδα μου χωρίς κάποια απαραίτητα βαρίδια, τα οποία θα της επέτρεπαν να κρατήσει το σκορ. Ας μην καθίσουμε και δούμε τι λένε οι άλλοι, με τιμώρησε για μια λεπτομέρεια πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας λόγω της συγκινησιακής μου φόρτισης».

Keywords
Τυχαία Θέματα