Preview 18ης αγωνιστικής

00:08 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

Η Βέροια αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό για το ματς που ρίχνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Παντελής Καφές προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ αντίθετα, ο Νίκος Γεωργιάδης δεν κατάφερε να γυμναστεί. Εκτός πλάνων της Βέροιας για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Βοιωτούς βρίσκεται και ο Δημήτρης Αμαραντίδης, ο οποίος

αποβλήθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την Ξάνθη.
Από την άλλη, ο Λεβαδειακός, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα σε έναν δύσκολο αγώνα. Στην αποστολή των Βοιωτών βρίσκεται ο Βασιλείου, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε, ωστόσο ακόμη δεν είναι σίγουρο να θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βέροια: Τζόναθαν, Σνάουτσνερ, Γεωργέας, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Κόστλι, Μπαργκάν, Κοτταρίδης, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Καλτσάς, Παυλίδης, Ιωάννου και Μάνος.

Λεβαδειακός:Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Μιλίεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Πινέιρο, Βασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα