Κολιάδης σε Άλκαραθ: Να τη σέβεσαι την ΑΕΚ!

00:12 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν... χωνευόταν το γκολ του Πετρόπουλου στο 96' με τίποτα και ειδικά από τον Άλκαραθ. Φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ότι ο Ισπανός ήταν εκτός... κλίματος γενικά. Πριν τις δηλώσεις πάντως φρόντισε να δείξει και ένα άλλο άσχημο πρόσωπό του: Πηγαίνοντας προς τη φυσούνα υπήρχε αρκετή ένταση. Ο Άλκαραθ πρώτος απ' όλους έβριζε κάποιους παίκτες της ΑΕΚ. Επειδή όμως τους έβριζε στα Ισπανικά οι παίκτες της ΑΕΚ

δεν καταλάβαιναν τι εννοούσε... Ο Αλέξανδρος Κολιάδης, όμως, που γνωρίζει άριστα την Ισπανική έδρασε αμέσως, λέγοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες στον Άλκαραθ: «Μη τους βρίζεις στα Ισπανικά. Έλα να τα πεις σε μένα που ξέρω τι γλώσσα»! Ο τεχνικός του Άρη σε χαμηλότερο τόνο συνέχισε τις ύβρεις, με τον Κολιάδη να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ισπανό λέγοντάς του: «Σταμάτα να βρίζεις! Την ΑΕΚ και τους παίκτες της πρέπει να τους σέβεσαι! Τ' ακούς; Μη μιλάς άλλο, τελείωσέ το εδώ και κοίτα την ομάδα και τη θέση σου»!

Το έντονο ύφος και του Κολιάδη, ανάγκασε τον Άλκαραθ να φύγει για τα αποδυτήρια κάπως πιο... ήρεμος, με το θέμα να τελειώνει εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα