Ντούνγκα: Το παρελθόν δεν μπορούμε να το ξαναγράψουμε

11:53 12/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στην Εθνική Βραζιλίας προσπαθούν να κοιτάξουν μπροστά μετά την παταγώδη αποτυχία στο Μουντιάλ με τον Κάρλος Ντούνγκα να υποστηρίζει πως το παρελθόν δεν αλλάζει και πως στόχος της εθνικής ομάδας είναι να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων.
Σε συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας, τόνισε: "Δεν μπορούμε να ξαναγράψουμε το παρελθόν. Δεν θα αλλάξει. Το σημαντικό είναι να κάνουμε καλή δουλειά τώρα. Μιλήσαμε με τους παίκτες για το πώς μπορούμε να επανέλθουμε από ό,τι έγινε, να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων και να παίζουμε για την ευχαρίστηση

του να αγωνίζεσαι στην εθνική ομάδα φυσικά να κερδίζουμε".
Για τη νίκη στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Αργεντινή, ο Ντούνγκα δήλωσε: "Ένα παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή είναι πάντοτε δύσκολο. Η Αργεντινή έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ και υπάρχει πάντοτε η αντιπαλότητα μεταξύ μας. Οπότε, η νίκη ήταν σημαντική".
Ο Ντούνγκα μίλησε και για το προσεχές φιλικό προετοιμασίας της Βραζιλίας κόντρα στην Τουρκία: "Παίξαμε δυο δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια το 2002 και τα θυμάμαι και τα δυο. Η ομάδα της Τουρκίας είναι πιο έμπειρη αλλά θα είναι δύσκολο γιατί και οι δυο ομάδες έχουν ταλαντούχους παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα