Βόμβα: Και επίσημα ο Οντομ στη Λαμποράλ! (vid's)

Ο Λαμάρ Οντομ στην Λαμποράλ Κούτσα! Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Λαμάρ Οντομ, δις πρωταθλητής με τους Λος Αντζελες Λέικερς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Βάσκων και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basketblog.gr την Τετάρτη (19/2) θα βρίσκεται στη Βιτόρια για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η Λαμποράλ ανακοίνωσε σήμερα (18/2) το μεσημέρι τη συμφωνία, η οποία θα έχει δίμηνη διάρκεια

με την προοπτική να επεκταθεί ως το τέλος της σεζόν. Ο Οντομ, με βάση την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα στη Βιτόρια για την 8η αγωνιστική του Top16, στις 27 Φβρουαρίου 2014.

Να και το «τιτίβισμα» που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο «Twitter» ο ατζέντης του Οντομ στην Ευρώπη Μίσκο Ραζνάτοβιτς, προαναγγέλλοντας τη «μεγαλύτερη βόμβα στην ευρωπαϊκή αγορά», όπως χαρακτηριστικά γράφει, χωρίς, όμως, να αναφέρει το όνομα του 34χρονου (ύψους 2,08 μ.) πάουερ φόργουορντ.

Ο Οντομ έχει πίσω του σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ και την Εθνική ΗΠΑ. Εχει αγωνιστεί στους Λος Αντζελες Κλίπερς, τους Μαϊάμι Χιτ, τους Λος Αντζελες Λέικερς, τους Ντάλας Μάβερικς και ξανά τους Κλίπερς, με μέσον όρο καριέρας 13,3 πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ, 0,9 κλέψιμο και 0,9 τάπα σε 14 χρονιές στο ΝΒΑ.

Εχει κατακτήσει δύο τίτλους πρωταθλητή με τους Λέικερς (2009, 2010), ένα χρυσό μετάλλιο με την Εθνική στο Μουντομπάσκετ 2010 της Ισπανίας και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Βέβαια, έχει προκαλέσει στον εαυτό του μπελάδες με τη δικαιοσύνη, καθώς στις 30 Αυγούστου 2013 είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε τριετή επιτήρηση και σε τρίμηνη θεραπεία απεξάρτησης, ενώ κατά καιρούς έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με ναρκωτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα