Ολυμπιακός: Μήνας φωτιάς!

Μπορεί να επανήλθε η ηρεμία στον Ολυμπιακό ειδικά με τις 3 συνεχόμενες νίκες στην ευρωλίγκα που όμως επί της ουσίας ήταν αναμενόμενες καθώς κέρδισε την Λαμποράλ στην Ισπανία με την ομάδα των βάσκων να είναι υπό κατάρρευση(όχι τόσο βέβαια όταν έπαιξε εκεί ο πρωταθλητής Ευρώπης) και τις Μάλαγα και Εφές στο ΣΕΦ που αλίμονο αν υπήρχε σκέψη μη νίκης σε τέτοιους αγώνες και ας είναι πονηροί αντίπαλοι.

Ομως ο Ολυμπιακός

έχει μπροστά του ένα καυτό μήνα στην ευρωλίγκα. Με 4 αναμετρήσεις κρισιμότατες και φωτιά. Και όπως τώρα δείχνει ότι ξεπέρασε και την βαθμολογική κρίση και είναι και φαβορί με το 4-2, μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση ακόμα και για την πρόκριση. Καθώς έχει τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και στην συνέχεια την Φενέρ στην Πόλη με την ομάδα του Ζοτς να καίγεται και το ματς να είναι τελικός. Υποδέχεται μετά το Μιλάνο που δεν παύει να είναι πονηρός αντίπαλος έπειτα πάει στη Βαρκελώνη για το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Καταλαβάινει κανείς ότι έχει 3 ματς εκτός έδρας που ξεκινά στο πλάνο του με την λέξη ήττα και ότι νίκη κάνει είναι καθαρό κέρδος. Γιατί μπορεί να είναι Ολυμπιακός , αλλά αυτά τα ματς είναι στα πιο δύσκολα που η λέξη ήττα δεν είναι απαγορευτική με την έννοια ότι δεν στοιχίζει και γι αυτό και λέμε ότι έχει σημειωμένη την λέξη ήττα(με την έννοια του βαθμολογικού κόστους) . Ομως επικοινωνιακά το να κάνει 3 ήττες και να βρεθεί με το 5-5 πχ μπορεί να ενοχλήσει κακώς βέβαια όπως και το να χάσει πάλι στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη ξέρει ότι με κάθε διπλό βάζει πλώρη για την 2η θέση και το πλεονέκτημα της έδρας ενώ μπορεί βάση προγράμματος να βρει αδιάφορες εκτός έδρας τις Μάλαγα και Εφές προς το τέλος.

Το βέβαιο είναι ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ότι τα σερί των νικών αλλάζουν συνέχεια και ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί πάλι με ένα αρνητικό σερί χωρίς αυτό να σημαίνει καταστροφή. Αλλά έχει και μια μεγάλη ευκαιρία βρίσκοντας με άγχος και πίεση ΠΑΟ και Φενέρ να κάνει ένα μεγάλο διπλό όπως και βρίσκοντας άνετη την Μπαρτσελόνα στην συνέχεια στην Βαρκελώνη. Κοινώς κρίσιμος μήνας φωτιά για τους ερυθρόλευκους στην ευρωλίγκα!

Keywords
Τυχαία Θέματα