Νέα γκέλα για Ολυμπιακό Βόλου

20:36 23/4/2014 - Πηγή: AEK365

Την προηγούμενη φορά ήταν ο Φωστήρας. Τώρα ο Ηρακλής Ψαχνών. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν... λέει να ορθοποδήσει στα πλέι οφ της Football League, γνωρίζοντας και πάλι την ήττα. Έχασε με 1-0 από τον Ηρακλή Ψαχνών στο δημοτικό στάδιο των Ψαχνών μετά από γκολ

του Κρητικού με σουτ στο 50'. Το χειρότερο γι' αυτόν είναι πως απώλεσε και ευκαιρίες αλλά και πέναλτι στις καθυστερήσεις!

Στο 9' μετά από κεφαλιά του Ιωάννου η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε ξανά για το γκολ όμως στο 50' η άμυνά του ήταν αλλού για αλλού και μετά από σέντρα του Μπακομήτρου ο Κρητικός όντας αμαρκάριστος σκόραρε με σουτ. Στο 59' ο Κριστομπάλ και στο 74' ο Μπρέσκα σούταραν άουτ αλλά το μεγάλο... σοκ για τους Βολιώτες ήρθε στο τέλος.

Στο 94' κέρδισαν πέναλτι. Ένα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κρητικός και εκτέλεσε ο Γκούρμα, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά έσκασε με δύναμη στο έδαφος και λίγο πιο μπροστά από την γραμμή της εστίας! Έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνοντας σαφέστατα τάσεις αυτοκτονίας έχασε και πάλι...

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Μπουμάλ (81' Νικολόπουλος), Ντελέκος (46' Τσούτσης), Γκμπαγκιντί (76' Οχάντζα) και Κρητικός.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης (60' Μπρέσκα), Κριστόμπαλ, Μόνχε (66' Κατσίκης), Ιωάννου (74' Νικολιάς) και Γκούρμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα