Αρβανίτης: Ήττα μάθημα

19:34 23/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αρβανίτης μετά την ήττα από τον Δούκα με δηλώσεις του στο aek365 τόνισε πως το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και η ΑΕΚ θα πρέπει να συνέλθει γιατί δεν έχει άλλο δικαίωμα για γκέλα. «Πολύ κακή παρουσία φάνηκε να μην έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές του Πάσχα. Εμείς κολλήσαμε, δώσαμε δικαιώματα σε αμυντικό κι επιθετικό επίπεδο και ο Δούκας το εκμεταλλεύτηκε, έκανε

ένα πολύ καλό παιχνίδι και του αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό. Η ήττα αυτή ήταν ένα μάθημα για μας όλοι θεωρούν δεδομένο πως το Πρωτάθλημα έχει κριθεί δεν είναι όμως έτσι. Ακόμα και ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο γι' αυτό το λόγο και στην συνείδηση όλων επικρατεί αυτή η εντύπωση. Δεν φταίνε οι παίκτες, όμως αυτά τα μηνύματα που έρχονται σε εμάς και σίγουρα βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Ελπίζω να αναστρέψουμε αυτή την εντύπωση.
Αυτή ήττα δεν μας δίνει δικαίωμα για άλλη γκέλα γιατί τότε θα βρεθούμε πίσω από τον Διομήδη. Η συνέχεια σίγουρα ειναι δύσκολη γιατί οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε δεν θα είναι χαλαρές καθώς παίζουν για την είσοδο στην 4άδα, αλλά και την παραμονή και σε καμία περίπτωση δεν θα μας χαριστούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα