Νέα δοκιμασία για Ντόρτμουντ

10:57 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 31η αγωνιστική

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται πολύ κοντά στο δεύτερο σερί πρωτάθλημα μετά την νίκη στο ντέρμπι επί της Μπάγερν Μονάχου (1-0) που αύξησε την διαφορά από τους Βαυαρούς στους έξι βαθμούς. Ωστόσο τα δύσκολα συνεχίζονται για την πρωτοπόρο καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την Σάλκε στην "Φέλτινς Αρίνα"στο παραδοσιακό ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ. Η κόπωση των παικτών της Ντόρτμουντ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Γιούργκεν

Κλοπ ενώ η Σάλκε θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την συντριβή από την Νυρεμβέργη με τον Χουμπ Στέφενς να μην υπολογίζει στους Βέστερμαν, Χίλντεμπραντ και Κένια.

Στην Μπάγερν Μονάχου γνωρίζουν πως οι πιθανότητες τους για κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά μετά την ήττα στην Βεστφαλία και πλέον ελπίζουν σε συνεχή στραβοπατήματα της Ντόρτμουντ τις τελευταίες αγωνιστικές. Με την ψυχολογία στα χειρότερα της οι Βαυαροί υποδέχονται την Μάιντς με το μυαλό στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη του Πάσχα.

Στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η πέμπτη Στουτγάρδη φιλοξενεί την Βέρντερ Βρέμης που θέλει την νίκη για να επιστρέψει στην διεκδικήση μιας θέσης που οδηγεί στο επόμενο Europa League.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής στην Bundesliga
Μ. Παρασκευή 13/4 (21:30)
Στουτγάρδη-Βέρντερ Βρέμης
Μ. Σάββατο 14/4 (16:30)
Σάλκε-Ντόρτμουντ
Αμβούργο-Ανόβερο
Καϊζερσλάουτερν-Νυρεμβέργη
Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ
Λεβερκούζεν-Χέρτα Βερολίνου
Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς 19:30
Κυριακή του Πάσχα 15/4
Γκλάντμπαχ-Κολωνία 16:30
Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ 18:30

Keywords
Τυχαία Θέματα